Ja, ik schrijf me in voor de Authentic Movement avondreeks in Centrum Voelen, startend 25 september 2018
in Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth, 19u30-21u15
met op het programma AUTHENTIC MOVEMENT
begeleiding: Els Soetaert
Email address *
Authentic Movement – avondreeks
Authentic Movement – Move the Unknown
> 9-delige avondreeks

In Authentic Movement vertrekken we vanuit de stilte in onszelf om zo, met de ogen gesloten, de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in ons oprijst in beweging te brengen. Hier geen danspasjes, alsook laten we muziek achterwege. De dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme, is verstild of wild, is subtiel en weinig zichtbaar, tot groots en ruim, is diep en rijk. Onze innerlijke getuige, die niet oordelend aanwezig is, en actief is, verruimt ons (lichaams)bewustzijn. Je komt meer tot een innig contact met jezelf, jouw zelfwaarde en creativiteit. Nadien word je uitgenodigd hier 'kleur' aan te geven (d.m.v. kleurtekening) of om op andere wijze jouw ervaren te integreren. We sluiten af met een deelronde. Voorafgaande ervaring is niet vereist. Voor levensverdiepers !
Na een korte dans- en bewegingsopwarming op muziek word je uitgenodigd om in stilte in Authentic Moving te gaan. Je integreert wat je ervoer door er kleur aan te geven bij het maken van een kleurtekening, of op een andere wijze. We eindigen met een deelronde. Welkom !

Meer informatie vind je ook op de website van Els Soetaert www.aquatouch.be

> Authentic Movement (9 avonden)
start > dinsdag 25 september 2018 om 19u30-21u15
verdere data zijn > 2, 9, 16, 23 oktober 2018, 6, 13, 20, 27 november 2018 (! geen les op 30 oktober 2018)

> deelnameprijs: 190 €, (inschrijving in-s pas volledige bij betaling van 25 € voorschot, zie hieronder voor reknr.
vroegboek 170 € (ten laatste 3 september of voor diegene die zich op de kennismakingsvoormiddag van 16 september 2018 zich te plaatse inschrijven en de deposit van 25 € betalen)

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
telefoon / GSM *
Your answer
Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden : de inschrijving is pas volledig bij een voorafbetaling van 25 € op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van AM avondreeks + Startdatum + Naam deelnemer *
Required
de workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers - bij annulatie van de workshop door Els Soetaert Aquatouch verkrijg ik mijn betaling 100% terug - bij annulatie of afwezigheid op de workshop van mijnentwege behoud Els Soetaert Aquatouch de voorafbetaling van 10 € als tegemoetkoming voor administratieve kosten *
Required
Ik ben nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief en door mijn woonstreek in te vullen wens ik me in te schrijven op de nieuwsbrief AQUATOUCH gets in touch Mijn woonstreek is :
Your answer
two hands
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms