Leve de liefde!!!
Juist in deze gekke tijden waar we (te?) veel bezig zijn met ziekte, wil ik veel aandacht besteden aan de liefde.

Sinds langere tijd wil ik een dag organiseren waarop jongvolwassenen/jongeren elkaar écht kunnen ontmoeten, omdat ze eigenlijk wel een relatie zouden willen. Niet speed daten, maar een leuke dag waarop je mensen wat beter leert kennen. Maar in welke vorm? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening. Denk je mee?
Hoe oud ben jij?
Zou jij behoefte hebben aan een dag zoals ik hierboven omschrijf?
Clear selection
Vertel eens kort waarom je daar eventueel behoefte aan zou hebben.
Ik stel je straks wat concrete vragen, maar kan je nu alvast zo, out of the blue, een idee schetsen van hoe JIJ zo'n dag eventueel in zou willen vullen.
Er komt in elk geval een dag voor jongvolwassenen, misschien ook één voor jongere jongeren. Maar: hoe vind jij dat de leeftijden gesplitst / ingedeeld zouden moeten worden?
Hoe zou jij zo'n dag noemen?
Wanneer zou het juiste moment zijn voor zo'n dag?
Moet er bij aanmelding al een keuze komen in de richting van... 'ik ben vrouw en val op mannen', 'ik ben vrouw en val op vrouwen', 'ik ben man en val op mannen', 'ik ben man en val op vrouwen', 'ik val op zowel mannen als vrouwen', o.a.? Of vind je dat je gewoon moet aanmelden en dat je dat dan vraagt (?) in de loopt van de dag? Wat vind jij het fijnst of handigst?
Wat zou jij willen doen tijdens deze dag? (Meerdere keuzes mogelijk)
Lijkt het je handig om, nadat je hebt aangemeld, maar vóór de dag, een vragenlijst in te vullen waardoor je al een aantal keuzes maakt? Op basis van die keuzes zou ik al een voorselectie kunnen maken waar ik rekening mee kan houden bij de diverse activiteiten. Bv over interesses, smaak, hobby's, opleiding,...
Clear selection
Als je 'ja' hebt gezegd: waarin zou jij belangrijk vinden om een voorselectie in te maken? (Heb je 'nee' gezegd, ga aub door naar de volgende vraag).
Hoeveel zou je bereid zijn om van jezelf bloot te geven op zo'n dag?
Welke dingen zijn belangrijk voor jou, als het om daten gaat?
Denk je dat er veel mensen om je heen behoefte hebben aan een dag over daten specifiek voor jongeren/jongvolwassenen?
Clear selection
Ben jij wel eens naar een dating dag geweest? Zo ja, wat vond je ervan?
Wanneer zou deze dag totáál mislukken?
Wanneer zou deze dag geslaagd zijn voor jou?
Zou jij bereid zijn om voor deze dag naar Eindhoven te reizen?
Clear selection
Vind je het belangrijk om een beetje verwend te worden op zo'n dag, met lekkers, lunch...?
Clear selection
Als je nou eens mee schrijft aan de website voor deze dag: wat zou jij erin schrijven?
Hoeveel zou jij bereid zijn om voor deze dag te betalen?
Wat wil je nog meer kwijt?
Als je je mailadres achterlaat, kan ik je laten weten wanneer de dag plaatsvindt [Wil je niet dat jouw mailadres tussen je antwoorden komt, stuur me dan aub een apart mailtje: pilar@geluksschool.nl.]
Als de dag doorgaat, mag ik jou benaderen om mee te denken met de verdere ontwikkeling ervan? Zo ja, vermeld aub je naam, mailadres en 06 nummer. [Wil je niet dat jouw mailadres tussen je antwoorden komt, stuur me dan aub een apart mailtje: pilar@geluksschool.nl.]
Suuuuuper bedankt voor het meedenken!! Het is heel heel heel fijn als je deze vragenlijst deelt. Hoe meer antwoorden, hoe fijner de dag wordt! Dankjewel. Vanuit de Geluksschool organiseren we veel voor jongeren en jongvolwassenen. Check bijvoorbeeld ons Weekend voor jongvolwassenen (https://weekendvoorjongvolwassenen.nl) en ons Jongerenkamp (https://geluksschool.nl/kamp).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy