Прашалник за почетен семинар
Со пополнување на овој прашалник, се пријавувате за учество на почетниот семинар организиран од страна на ДЗО Протектор АД. По разгледувањето на Вашата пријава, член на тимот на Протектор ќе Ве контактира за да Ве извести дали Вашата пријава е прифатена и како понатаму треба да постапите.
Ве молиме на прашањата подолу да дадете точни одговори.
Со почит,
тимот на Протектор.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и презиме: *
Место на раѓање: *
Датум на раѓање: *
Ваша e-mail адреса: *
Телефон за контакт:
Дали сте вработени и ако не сте, колку време не сте? *
Кое е Вашето моментално занимање?
Која е вашата животна мисија? *
Дали до сега сте имале искуство со животно осигурување, ако сте имале какво?
Што за вас подобро-работа за плата или приватна фирма? *
Кој дополнителен месечен приход би сакале да остварувате со дополнителен ангажман? *
Колку време можете да одвојувате за нов ангажман? *
Required
На скала од 1 до 10, колку сте задоволни со досегашна работа? *
На скала од 1 до 10, колку цените тимска работа? *
На скала од 1 до 10, дали за себе можете да кажете да сте личност која почитува временски термиини и договори? *
На скала од 1 до 10, колку ви е битно почитување на точноста? *
На скала од 1 до 10, колку ви е значајно почитување на усмените договори? *
На скала од 1 до 10, колку би биле спремни за нова едукација? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy