Research performativ Birth of Violence
Vă invităm să fiți parte din producția unui nou spectacol al regizoarei Ioana Păun (ioanapaun.com) - “Birth of Violence” - care pune în discuție mecanismele radicalizării în rîndurile tinerilor.
“Birth of Violence” este o co-producție internațională la care participă Le phénix scène nationale, Sezonul Franța România, Theâtre les Tanneurs, Europalia, AFCN și Muzeul Național de Artă Contemporană.

În partea de cercetare și producție a acestui spectacol căutăm un judecător/avocat/ profesor de drept, gânditori și părinți ai unor copii. Ei vor participa la un research performativ (care nu va fi făcut public). Persoanele selectate vor lucra alături de Ioana și de regizorul de film Răzvan Leucea la soluționarea unei dileme morale, proces care va contribui la elaborarea unui scenariu pentru performance-ul care va avea premiera în toamna acestui an.

Research-ul performativ are loc în București si Cluj în perioada 25 mai – 27 iunie, iar durata sa totală va fi de 10 ore, împărțite în câte trei zile. Participarea este remunerată. Participanții vor fi selectați în urma răspunsurilor oferite din chestionarul următor. Durata de completare a chestionarului este de aproximativ 7 minute.

Nu există răspunsuri corecte, doar răspunsuri care diferă de la persoană la persoană. Informațiile nu vor fi colectate în alt scop decât în vederea selecționării pentru această cercetare.Nu trimitem informațiile dvs. cu caracter personal unor altor companii, organizații sau persoane.

Nume și prenume *
Your answer
Vârsta și profesia *
Your answer
Ești părinte? *
Required
Adresă de mail *
Your answer
Număr de telefon unde vă putem contacta *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service