Assessoraments individualitzats. Convocatòria de subvencions  per a entitats  2024 de l'Ajuntament de Mataró

Sessions individualitzades a les persones de les entitats que hagin de fer aquest tràmit. Les sessions es faran els dimarts i dijous en horari de matí i tarda, i els divendres al matí, en el període que va del 5 al 22 de març.

 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOM: *
COGNOMS: *
CORREU ELECTRÒNIC: *
Data de naixament *
MM
/
DD
/
YYYY
TELÈFON MÒBIL I/O FIXE *
ENTITAT: *
CÀRREC: *
Required
Horari assessorament *
Protecció de dades
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa estatal que correspongui, l’AJUNTAMENT DE MATARÓ amb CIF P0812000H, domicili a la Riera, núm. 48, 08301 de Mataró us informa:  
Finalitat: Informació i inscripcions a les formacions per a entitats que ofereix l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats. Legitimació: El tractament de les dades està legitimat pel consentiment de l’interessat i/o del seu representant legal que atorga aquest document.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-se al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o accedint a http://mataro.cat/drets o contactant amb el DPO. Tanmateix, l’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Conservació de les dades: Les dades seran conservades al llarg del període de subvencions 2024 de l’Ajuntament de Mataró.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy