Presidiet!
It's time! Tiden har nu kommit för att söka till verksamhetsåret 17/18s presidie!!.

Men vilka är dom kanske ni undrar? JO! Presidiet är det ubercoola gänget som planerar mottagningen varje år. Utöver att de får engagera sig i sektionslivet på W får de även lära känna massa annat folk från andra sektioner. De får åka på internat, käka lunch med kansliet och äta middag med andra sektioner samt THS. De får lära sig att delegera, ta sig an ledarroller och lägga tid på så mycket roligt. OCH BÄST av allt, de får tillsammans fri makt att planera det fetaste eventet under hela året: 3 hela veckor fyllda med roliga event och fester. De får utforma det precis som de vill. Presidiet bestämmer. Kanske blir det du som bestämmer? Oavsett om man vill vara delaktig i rekryteringen av undergrupperna, lägga budgeten, planera schemat, maila företag, rota runt förgäves på vinden, skriva powerpoints, mixtra med mottagningens hemsida, beställa märken - möjligheterna (och uppgifterna) är oändliga!

Om de olika posterna:

Mottagningsansvarig - ordförande i mottagningen och ansvarar för mottagningens genomförande.

Vice Mottagningsansvarig - Vice ordförande i mottagningen och ska utgöra stöd för den mottagningsansvarige.

Ekonomiskt ansvarig för mottagningen - ledamot i mottagningspresidiet och ansvarar för mottagningens ekonomi, insamlade medel och löpande bokföring. Skall göra en ekonomisk plan för det kommande verksamhetsåret för mottagningen.

Näringslivsansvarig för mottagningen - ledamot i presidiet och ansvarar för kontakt och kontraktskrivning mellan mottagning och företag. Har som mål att ta kontakt och undersöka möjlighet att samarbeta med företag som av mottagningen anses intressanta.

Planeringsansvarig - ledamot och ansvarar för att mottagningens schema läggs, samt att detta är varierande med en lagom mängd aktiviteter. Ser till att varje aktivitet har en detaljplanerande ansvarig.

Samtliga medlemmar är representanter för sektionen i THS mottagningsråd.

Så tveka inte - SÖK IDAG eller nominera någon du tror skulle passa in grymt bra!

SÖKSTOPP 26/11 kl 23:59

Ditt för- och efternamn *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Söker du själv eller nominerar du någon annan? *
Om du nominerar någon annan, vad heter hen?
Your answer
Vilken post gäller ansökan? (Du kan välja flera alternativ) *
Required
Om du söker till flera poster så rangordna dem gärna här (Du kan ändra rangordningen hos valberedningen senare om du skulle ångra dig).
Your answer
Vilket år går personen ansökan gäller? *
Kort motivering till varför just du/den nominerade ska väljas till posten. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms