Dades forfet temporada 2019-2020. SOCIS DEL CLUB ESQUÍ TAVASCAN
Forumlari pels membres del CLUB d'ESQUÍ de TAVASCAN. Recordeu que poder gaudir de les tarifes bonificades, heu de ser socis del Club d'Esquí.
Nom i cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Direcció *
Your answer
Codi postal i població *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Data de naixement *
Your answer
Quin tipus de forfet de temporada vols? *
IMPORTANT: Per completar el formulari, heu d'enviar per correu a tavascan@tavascan.net una FOTOGRAFIA RECENT i, també, ELS COMPROVANTS D’INGRÉS AL COMPTE (ES67 2100 0228 4002 0007 9163) i EL COMPROVANT DE PAGAMENT DE LA QUOTA DEL CLUB.
Informació bàsica de protecció de dades personals segons el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679)Responsable: Centre d’Activitats Lúdiques Pirinenques, SL amb CIF B25401761 i domicili a Carrer Major, 5 - 25576 - Lladorre – Dades contacte del DPD : tavascan@tavascan.netLa finalitat és la gestió de la venda de productes nominals. El tractament de les dades està legitimat per al consentiment de l’interessat. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos legalment previstos. Autoritzo que Centre d’Activitats Lúdiques Pirinenques, SL utilitzi les dades que facilito per que gestionin la venta de productes nominals. Les dades es conservaran fins que siguin necessàries per a la finalitat per la qual han estat recollides i/o termes legals. Vostè te dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació. Aquests drets es poden exercitar enviant correu al responsable que figura a la capçalera de la clàusula. També pot presentar reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.