Αίτηση συμμετοχής για το Design Jam “Καινοτομία και ισότητα στις επιχειρήσεις”
Θέλεις να συνεργαστείς με άτομα από το χώρο της τεχνολογίας, του HR, του design, της επικοινωνίας και της διοίκησης επιχειρήσεων, για να αναπτύξετε μαζί καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις και εργαλεία, που μπορούν να κάνουν το χώρο των επιχειρήσεων ένα πιο ισότιμο εργασιακό περιβάλλον; Δήλωσε συμμετοχή στην Ημερίδα "Καινοτομία και ισότητα στις επιχειρήσεις", που θα πραγματοποιηθεί από το Women On Top στις 21 & 22 Φεβρουαρίου 2020, στο χώρο το Digital Lab στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Konrad Adenauer Ελλάδας & Κύπρου και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

* Aπό την εκδήλωση ενδέχεται να προκύψει οπτικοακουστικό υλικό και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε αναρτήσεις στα social media ή/και σε άλλες ενημερωτικές πλατφόρμες του Women On Top ή/και των συνδιοργανωτών και χορηγών/υποστηρικτών της εκδήλωσης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να εμφανίζεσαι στο υλικό αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσεις σχετικά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης στο info@womenontop.gr.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Όνομα *
Επίθετο *
Φύλο *
Ηλικία
Email *
Κινητό τηλέφωνο *
Επαγγελματική κατάσταση *
Required
Αντικείμενο απασχόλησης ή σπουδών *
Required
Έχεις κάποια καινοτόμα ιδέα που μπορεί να δώσει λύση σε κάποιο από τα εμπόδια που συναντούν οι επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο συμπεριληπτικοί και ισότιμοι εργοδότες; *
Αν απάντησες ναι στην παραπάνω ερώτηση, ποιο στόχο κυρίως εξυπηρετεί η ιδέα σου;
Μπορείς να επιλέξεις παραπάνω από μία κατηγορία αν η λύση σου καλύπτει περισσότερους στόχους.
Αν απάντησες ναι, περίγραψε μας με συντομία την ιδέα σου σε 200 λέξεις το πολύ.
Οι ιδέες που θα κατατεθούν προς εξέταση για το Design Jam αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ατόμου που τις καταθέτει. Για τον λόγο αυτό, οι συγκεκριμμένες ιδέες δεν θα χρησιμοποιηθούν ή ανακοινωθούν δημόσια, εάν ο/η ιδιοκτήτης/τριά τους δεν συναινέσει με την παρουσία του στην εκδήλωση.  
Θα χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία φύλαξης για τα παιδιά; *
Προσφέρουμε δυνατότητα απασχόλησης για παιδιά 2-12 ετών.
Αν απάντησες ναι, τι ηλικίες έχει το παιδί/τα παιδιά σου;
Προσφέρουμε δυνατότητα απασχόλησης για παιδιά 2-12 ετών.
2-5 ετών
6-9 ετών
10-12 ετών
1ο παιδί
2ο παιδί
3ο παιδί
Clear selection
Αποδέχομαι ότι το Women On Top μπορεί να διατηρήσει τα στοιχεία μου και να επικοινωνεί μαζί μου για θέματα σχετικά με τον οργανισμό και τις δράσεις του. *
Μπορείς να αποσύρεις την έγκρισή σου ανά πάσα στιγμή, στελνοντας email στο info@womenontop.gr.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy