Anmälan till DrawITs spelkväll 21/10
OBS! Detta är en anmälan till DrawITs spelkväll den 21/10, på grund av corona kan det dock råda platsbrist på spelkvällarna. Besked om plats och tid samt om du fått plats på spelkvällen kommer via mail innan spelkvällen. Skulle du inte få plats på denna spelkvällen så kommer du att få förtur på nästa spelkväll du anmäler dig på.
Email address *
Matpref
Namn (för och efternamn) *
Nick
För att få delta på arrangemanget så måste man vara medlem av DrawIT vilket man kan bli (gratis! du får till och med en läsk för det!) via detta formulär: https://ebas.sverok.se/signups/index/7557. *
Användaravtal
Jag tillåter att Deadly Random Association Within IT (härefter benämnt som DrawIT) sparar uppgifterna som jag har angivit i detta formulär. Uppgifterna kommer att användas för att kunna kontakta dig med information angående spelkvällen, veta hur många som kommer på spelkvällen, vilka spel som kommer behöva finnas tillgängliga under spelkvällen samt för att ha möjlighet till att ge dig förtur på framtida spelkvällar i fallet att du inte får plats på denna. Vidare kommer matpreferenserna kommer att användas för att drawIT ska kunna anpassa matförsäljning efter deltagarnas behov. Jag har rätten att dra tillbaka mitt samtycke till hanteringen, begära att få ut all data som drawIT har om mig samt klaga till Datainspektionen vid missnöje. Ansvarig för insamlingen är Eric Carlsson som nås på ordf.drawit@chalmers.it. All information kommer sparas som längst fram till 31 mars 2021. Viss data kan komma att anonymiseras för att spåra hur många som var med på spelkvällen samt vilka de populäraste spelen var och då sparas under en längre period.
Jag godkänner ovanstående avtal *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of vidarmagnusson.com. Report Abuse