ART EN OBERT_ Temps de la collita (de sons!)
Dissabte 25 d'abril de 2020
Horari/ d'11.00 a 13.00h
Edats/ Intergeneracional. A partir d'un any
Preu/ 3€ per persona (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)
Amb l'artista educadora: Eli Gras

Una proposta on trobarem i instal·larem sorpreses sonores, micròfons amb els que activarem els elements trobats, alterant el so amb efectes electrònics que ens faran riure, afegint-hi a més, tocs de misteri. Un munt de materials de reciclatge que convertirem en instruments musicals impensables de divertides formes, i sobretot, generadors de xivarri.

Mitjançant la imaginació, una mica de traça, materials, algunes eines i sistemes d'amplificació senzills, aprendrem a escoltar i interactuar entre nosaltres. Jugarem plegats en una descoberta augmentada i creativa parant l'orella als racons ocults i silenciats del món dels sons.

Imatge: Mar Morey
Nom i Cognoms de l'adult *
Your answer
Nom i Cognoms dels nens/es *
Your answer
Edat dels infants *
Your answer
Nombre total de participants (adults i infants) *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Com us heu assabentat de l'activitat? *
Your answer
Voleu que introduim el vostre contacte a la base de dades d'EART per poder rebre informació sobre les nostres activitats?
Amb motiu del nou Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679). Cal que ens doneu el consentiment explícit per estar al nostre mailing i poder rebre informació sobre activitats del vostre interès. Des d'Experimentem amb l'ART us volem informar que continuarem tractant les vostres dades personals amb cura i responsabilitat i que només en farem ús per tal d'informar-vos de les activitats i projectes que duguem a terme. En cap cas les vostres dades seran comunicades o compartides amb tercers.
Consentiment per la base de dades d'EART *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy