Tabor RBG Kamnik - Nadiža 2021
Po treh letih se kamniški taborniki vračamo v Nadižo! Letos bo MČ izmena potekala med 𝟏𝟐. 𝐢𝐧 𝟏𝟖. 𝐣𝐮𝐥𝐢𝐣𝐞𝐦, GG pa med 𝟏𝟐. 𝐢𝐧 𝟐𝟏. 𝐣𝐮𝐥𝐢𝐣𝐞𝐦.

Kljub navdušenem pričakovanju se bomo morali držati določenih 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐥 𝐢𝐧 𝐨𝐦𝐞𝐣𝐢𝐭𝐞𝐯 zaradi že dobro poznanega virusa COVID-19 (koronavirusa). O morebitni zahtevi testiranja otrok pred začetkom tabora vam bomo sporočili najpozneje en teden pred začetkom. V primeru, da bo število prijav več kot bo dovoljenih udeležencev, bodo 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐭𝐢𝐬𝐭𝐢, 𝐤𝐢 𝐬𝐨 𝐬𝐞 𝐡𝐢𝐭𝐫𝐞𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢 (npr. prvih 50 prijav). Seveda pa vse ostale prijave vključimo v čakalno vrsto za primer, če se odprejo prosta mesta zaradi odpovedi.

𝐂𝐞𝐧𝐚 𝐭𝐚𝐛𝐨𝐫𝐣𝐞𝐧𝐣𝐚 za MČ izmeno je 130€ za člane oz. 155€ za nečlane, za GG izmeno 150€ za člane oz. 175€ za nečlane in za PP izmeno 110€ za člane oz. 135€ za nečlane. 𝐏𝐥𝐚č𝐢𝐥𝐨 𝐢𝐳𝐯𝐞𝐝𝐞𝐭𝐞 𝐩𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐨ž𝐧𝐢𝐜𝐢 s spodnjimi podatki:

Prejemnik: RBG Kamnik, Fužine 10, 1240 Kamnik
Namen plačila: Tabor, ime in priimek udeleženca
Koda plačila: OTHR
IBAN: SI56 0231 2001 4477 065 (NLB d.d.)
Sklic: SI00 120721

𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐚 𝐣𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐨č𝐚 𝐝𝐨 𝟑𝟎. 𝟔. oz. do zapolnitve prostih mest. Prijava je 𝐮𝐬𝐩𝐞š𝐧𝐚 𝐥𝐞 𝐯 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐫𝐮, da 𝐧𝐚 𝐯𝐧𝐞𝐬𝐞𝐧𝐢 𝐞-𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐧𝐚𝐬𝐥𝐨𝐯 dobite 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐝𝐢𝐥𝐨 𝐨 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢 (s tem že rezervirate mesto za vašega otroka) in da je 𝐩𝐥𝐚č𝐢𝐥𝐨 𝐢𝐳𝐯𝐞𝐝𝐞𝐧𝐨 𝐝𝐨 𝟑𝟎. 𝟔. 𝟐𝟎𝟐𝟏!

Morebitna vprašanja nam lahko posredujete na info@rbg-kamnik.si ali pa nas pokličete na 031-866-193 (Klemen).
Se vidimo! :)
Email *
Ime in priimek otroka *
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Kraj rojstva *
Domači naslov *
Telefonska številka staršev *
Vod/vodnik
Opombe, posebnosti, alergije, bolezni, predlogi, ...
Dovoljujem, da Rod bistriških gamsov Kamnik uporabi zgornje podatke za organizacijo taborjenja (prijava na upravno enoto in policijo) ter obveščanje. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy