Enquête pilotborden Veluwe
Deze enquête gaat over de pilot borden met de nieuwe Veluwe huisstijl. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.
Introductie
Zien we door de borden het bos nog wel? Dat is de vraag die steeds meer gesteld werd binnen de Veluwe. De grote diversiteit aan borden binnen dit gebied heeft geleid tot de wens om één Veluwestijl te ontwikkelen voor de recreatieve bebording zodat er een uniform beeld ontstaat: Een stijl die modern en iconisch is, past bij de Veluwemarketing door VisitVeluwe, en recht doet aan het authentieke, mooie gebied dat de Veluwe is.
Het ontwerp
Het ontwerp van de nieuwe bebording heeft twee unieke elementen.

De Veluwepointer → Dit is de iconische, grafische weergave die op elk bord met de nieuwe huisstijl te vinden is. De Veluwepointer heeft als doel mensen de diversiteit van de Veluwe te tonen. Ook ziet men hiermee waar men is en hoeveel meer Veluwe er nog te ontdekken is.

De Insectenpalen → Bij de insectenpaal is strak design (gepoedercoat RVS) gecombineerd met natuurlijke elementen in de vorm van houten boomstammetjes. Gastvrij voor mens en dier.
De enquête
Een gedeelte van de pilotborden met de nieuwe Veluwe huisstijl zijn begin dit jaar geplaatst en hopelijk heeft u ze al zien staan. Hier kunt u de locaties van de pilotborden vinden: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=10wfzU7E63yqTk8TqLpLzIH-Xj_Hn4hSQ&ll=52.15438827481144%2C5.887160506156306&z=10. Nog niet alle pilotborden zijn geplaatst. Het resterende deel wordt in week 7 en 8 geplaatst.

Het doel van deze enquête is om feedback te achterhalen op de nieuwe huisstijl. Eventuele aanpassingen/wensen worden meegenomen in de volgende ontwerpslag van de definitieve huisstijl van de Veluwe.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Peerdrops. Report Abuse