Inschrijving atelierroute KunstRondeVenen 25 en 26 mei 2019
Beste beeldend kunstenaar,

Graag nodigen wij je uit op 25 en 26 mei 2019 (weer) mee te doen aan de tweejaarlijkse atelierroute KunstRondeVenen. Na drie eerdere – bijzonder succesvol verlopen – edities van KunstRondeVenen nodigen we wederom beeldend kunstenaars die in De Ronde Venen wonen, of er als kunstenaar werkzaam zijn, uit deel te nemen aan atelierroute KunstRondeVenen 2019.

Met dit formulier kun je je aanmelden voor deelname aan atelierroute KunstRondeVenen 2019. Je bent dan gelijk voor twee jaar lid van KunstRondeVenen, de vereniging van beeldend kunstenaars in De Ronde Venen. Het lidmaatschapsgeld bedraagt 50 euro per deelnemende kunstenaar/lid. Je kunt je opgeven tot en met 31 december 2018.

We willen het aantal locaties beperkt houden. Dit zal inhouden dat op een aantal locaties kunstenaars gezamenlijk zullen exposeren. Dit betekent dat je drie keuzes kunt aangeven: 1. Ik wil graag op een zelf te bepalen locatie exposeren. 2. Ik wil met meer kunstenaars exposeren en geef het organisatiecomité de vrije hand om te bepalen waar dat zal zijn. 3. Het maakt me niet uit, ik pas me aan aan de mogelijkheden. Het is onze intentie om voor iedereen een passende oplossing te vinden. Het organisatiecomité beslist uiteindelijk welke locaties deel uit zullen maken van de route.

Nieuw deze editie is de mogelijkheid om gastexposanten uit te nodigen. Je kunt in het formulier aangeven of je dit zou willen en eventueel naam en website van een mogelijke gastexposant opgeven. Een gastexposant is altijd een kunstenaar die NIET woont of werkt binnen De Ronde Venen. Per locatie maximaal één gastexposant. De organisatie beoordeelt uiteindelijk welke gastexposanten mee kunnen doen. Gastexposanten betalen ook 50 euro maar zijn geen lid.

Ook dit keer is het de bedoeling op een centrale locatie voor alle deelnemende kunstenaars en sponsoren een gezellige openingsavond te organiseren. Die vindt plaats op vrijdagavond 24 mei 2019 bij Art-Galerie ‘Boven Verwachting’ in Wilnis. Hier wordt ook tijdens het weekend van elke deelnemende kunstenaar één kunstwerk tentoongesteld. Bezoekers van de route kunnen zich hier oriënteren welke kunstenaars ze in ieder geval willen bezoeken.

Nadat alle inschrijvingen binnen zijn, zullen we je vragen een kort stukje over jezelf plus foto's in te leveren voor je presentatie op onze website www.kunstrondevenen.nl.

Mocht je nog vragen hebben over de inschrijving, neem dan contact op met Ton Bocxe via e-mail: info@kunstrondevenen.nl.

We hopen dat we met elkaar weer een mooie KunstRondeVenen-atelierroute kunnen organiseren!

Hartelijke groet,
Organisatiecomité KunstRondeVenen 2019
Christine Bergkamp, Ton Bocxe, Alize Engel, Edith Gerritsma, Wilma Meijer, Arjen Schuil, Marcel Straver en Henny Woud.

Email address *
Formulier inschrijving atelierroute KunstRondeVenen 2019
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Naam atelier/bedrijfsnaam
Vermeld hier de naam van je bedrijf of atelier (indien van toepassing).
Your answer
Je vaste adres *
Vermeld hier jouw vaste adres, postcode en plaats of dat van je bedrijf of atelier (indien van toepassing).
Your answer
Telefoonnummer *
Vermeld het nummer waarop je het beste bereikbaar bent, ook tijdens de atelierroute.
Your answer
Kunstdiscipline *
Met welke kunstdiscipline doe je mee? Meerdere opties mogelijk.
Required
Kern *
In welke woonkern heb je een atelier en/of ben je woonachtig.
Gewenste locatie
Gewenste locatie tijdens de atelierroute.
Adres, postcode en plaats gewenste locatie
Indien reeds bekend.
Your answer
Kunnen er eventueel andere kunstenaars op jouw locatie exposeren? *
Wij nemen contact met je op voor overleg.
Zou je eventueel een gastexposant willen uitnodigingen? *
Mogelijke gastexposant
Indien hierboven JA geantwoord en heb je al iemand op het oog? Geef dan alvast zijn/haar naam en website door. N.B. Gastexposanten zijn altijd iemand van buiten De Ronde Venen, betalen eveneens 50 euro deelnamekosten, maar zijn geen lid. Maximaal 1 gastexposant per locatie. De organisatie bepaalt uiteindelijk welke gastexposanten mee kunnen doen.
Your answer
Waarmee zou je ons bij de organisatie willen helpen? *
Meerdere opties mogelijk. We kunnen je hulp goed gebruiken!!!
Required
Wat zou een geschikte gezamenlijke locatie zijn?
Ken je één of meerdere geschikte locaties voor gezamenlijke presentatie van deelnemers? Laat het ons weten, dan gaan wij erachteraan.
Your answer
Hieronder kun je eventueel een vraag of opmerking voor de organisatie aangeven.
Your answer
Door het verzenden van dit formulier verklaar je deel te nemen aan atelierroute KunstRondeVenen 2019 op 25 en 26 mei 2019, en verplicht je je om vóór 31 december 2018 de bijdrage van 50 euro (meer mag ook) over te maken naar bankrekening NL85 RABO 0314 7452 89 t.n.v. KunstRondeVenen o.v.v. je naam en 'KRV2019’.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Tweed.