Extraescolars Bike Aventura curs 21/22
Inscripció activitats extraescolars per al curs 2021-2022

Filosofia:
Aquesta és una extraescolar lúdica, no competitiva amb l'unic objectiu de fer disfrutar i feliços els joves que hi participen. No anem a carreres o similar, per tant els cap de setmana els teniu lliures. No es permet que els pares intervinguin a les classes, ni esta molt aprop, ni cridant o corregint els alumnes, això no vol dir que no es pugui mirar, però volem els nens estiguin relaxats i tinguin el seu espai.
No fem campions del món, si voleu un Messi com a fill, aquesta extraescolar no es l'adecuada per a vosaltres :)

Nivells:
Hi ha diferents nivells, explicats més avall i en el dossier que podeu descarregar a la web, demaneu consell per saver quin grup escollir si sou nouvinguts, també si voleu canviar el nivell del vostre fill per aquest nou curs. El grup o nivell es pot canviar sempre que faci falta, recordem que l'objectiu de tot plegat és que el jove es senti bé, si ens equivoquem, rectifiquem sense problema.

Horaris:
Demanem als nens ser entre 5 i 10 min abans al park per poder-se vestir i així arrancar la classe tots junts, si feu tard però, no us cal correr amb el cotxe, al arribar ajudeu els nens a vestir-se i quan estigui llest es pot incorporar.

Material:
Per començar, recomanem utilitzar el material que un ja te, i que poc a poc, conforme aneu veient que li agrada, l'aneu equipant, que s'ho guanyin!
-Evitem utilitzar cascs de Decathlon o econòmics de tipus Amazon, el cap és lo més important, si no teniu casc, el podeu llogar al park per 2.5€/dia i acumular aquesta quantitat fins a 10 dies (max 22.5€) per restar-ho posteriorment en la compra del casc nou a la botiga del park, així doncs no tireu els diners del lloguer, teniu temps de veure si li agrada i doneu suport al park comprant a la nostra mini botiga.
-Genolleres i Colzeres, poden ser de tipus patinet, en aquest cas si que en tenen de senzilles al decathlon, nosaltres mateixos les lloguem per 1.5€/dia, aquests també es poden acumular fins a 10 dies (max 11.5€) i restar-ho en cas de comprar les proteccions a la mini botiga del park.
-Bicicleta: teniu 3 opcions
1. portar la vostra bicicleta cada dia: obligatori taps al manillar, aire a les rodes i que els frens i canvi si en te funcionin bé
2. portar la vostra bicicleta pero que es quedi a dormir al park, així sempre la teniu aquí i no us cal carregar: també es obligatori els taps...
3. llogar una bicicleta del park, costa 60€/trimestre o 2.5€ si us fa falta per dies puntuals que estigueu reparant la vostra o similar, aquests diners no es poden recuperar, ja que, no venem bicicletes

1 o 2 dies?
-Aquells que veniu entre setmana, teniu 2 dies inclosos, 1h cada un dels dies. Si només podeu venir 1 dia entre setmana, teniu l'opció de venir 2 dissabtes al mes per recuperar les hores, teniu pagades 8h mensuals i nosaltres, PREVI AVIS, us intentarem facilitar que les pugueu fer. Hem d'evitar fer canvis constantment, ja que, de cara als monitors no es viable i per tant, no ho podeu fer.
-Aquells que veniu els dissabtes, si us en perdeu algún de forma puntual, també us ajudarem a que pugueu recuperar les hores en algún grup entre setmana, tot això però de forma esporádica i no com a costum.

forfait anual:
-tots els alumes que començen nous, heu de cumplimentar el formulari de forfait, que trobareu al menú principal d'aquesta web, ja que, tot els alumnes que venen a extraescolar, han de tenir el forfait anual. Aquest us dona accés a entrar al park de forma il.limitada sempre que aquest està obert, així doncs, els caps de setmana poden venir a practicar.... els que començen aquest setembre pagueu una quota reduida de 50€ que us serveix fins al 31 de Desembre, passades les festes de nadal amb el pagament del segon trimestre, es paga el forfait per tot el 2022 amb un cost de 100€.

Quotes trimestrals:
- paguem la quota del trimestre, amb efectiu a la caseta del park (ja en tenim prou amb iva i retenció, no volem pagar comissions bancàries) les primeres classes de cada trimestre (setembre, gener i abril)

Assegurança:
-tots els alumnes que venen a extraescolar, apart dels qui tinguin llicència ferativa de ciclisme, han de tenir l'assegurança del consell esportiu del Pla d'Urgell, aquesta la tramitem nosaltres mateixos, serveix per totes les activitats extraescolars del Pla, crossos... i té un cost de 6.5€ de Setembre a Agost del 2022. Mireu que l'ampa o similar no us la faci també i així no la pagueu dos vegades.

Grups:
-Els grups seràn de un mínim de 6 i un màxim de 12 alumnes

Dates:
Les classes comencen el dia 21 de Setembre i acaben el 17 de Juny del 2021

Dubtes:
qualsevol dubte, truqueu al 620236198 i pregunteu pel Marc.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Avantatges de venir a les extraescolars:

- Els riders de grup intermedi, mtb Nens, Avançat i PRO poden venir al park Dissabtes i Diumenges sols, SERVEI GUARDA RIDER, els pares els podeu deixar i tenir una mica de temps lliure per a vosaltres. Els monitors del park els controlen i si hi ha qualsevol cosa us truquem. COST 0€

-Si cel.lebreu el vostre aniversari al park, pel preu de 120€, podran venir 15 amics envès del 10 que són habituals.

-Teniu descomptes en taller i peces a la botiga Lo Taller de Mollerussa, pregunteu pel Joel, i dieu que sou de l'escola de bike Aventura

- Durant l'any organitzem campus, campaments, cursos de pilotatge mtb... Vosaltres sempre rebreu la informació al mòbil abans què es publiqui a les xarxes, ja que si us interessa pugueu reservar una de les places, que acostumen a ser limitades.

- Esteu apuntant als vostres fills a una extraescolar lúdica, no competitiva on els monitors faran tot el possible perquè siguin feliços, estimin el ciclisme i aquest sigui un esport que puguin practicar també en l’edat adulta. Un esport que els aproparà a la naturalesa i els aportarà la sensació de plenitud que un té quan gaudeix del seu hobby. Pares, enteneu que entrenem sense pressió, respectant els amics i el park, amb l'unic objectiu de ser nens i passar una bona estona. Si voleu fer un nen campió... aquest no és el lloc adequat. Benvinguts!
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy