Conservació i gestió del paisatge rural
L’afectació al medi que representa l’activitat humana genera canvis en el nostre entorn. El paisatge rural forma part del nostre patrimoni cultural i natural, i la participació dels diversos agents socials és clau per a la seva gestió i conservació.
Durant la jornada es presentaran exemples d’interès d’empreses i entitats que han portat a terme accions de valorització dels paisatges rurals fent-lo compatible amb la conservació de la natura i amb el retorn dels beneficis al territori.
I es presentarà el projecte Gratitud, que vol reforçar els vincles entre les persones —locals i visitants— i els valors del territori a través de propostes de protecció de la naturalesa i de recuperació de patrimoni.

Data: 25 d'abril de 2019
Horari: de 10 a 13h
Lloc: Epicentre (Passeig del Vall, 13, 25620 Tremp, Lleida)

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Localitat
Your answer
Nom de l'empresa
Your answer
Política de privacitat
Per tal de poder posar-nos en contacte i comunicar-nos amb vosaltres, és necessari que llegiu i accepteu la nostra política de privacitat, que es troba publicada en la nostra web i que trobareu en el següent enllaç:

https://www.gratitudpallars.cat/politica-privacitat/

*
Enviament de publicitat
Des de Gratitud ens agradaria poder enviar-vos informació sobre actes i accions que s'organitzin en el marc del projecte Gratitud Pallars, que creguem puguin ser del vostre interès.
Per poder-ho fer, necessitem el seu consentiment exprés.

És per aquest motiu que us demanem que llegiu i accepteu la següent INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES I AUTORITZEU L’ENVIAMENT DELS ACTES I ACCIONS QUE ORGANITZA EL CONSORCI LEADER PIRINEU OCCIDENTAL I ALTRES ENS.

Responsable:
L’informem que les dades personals que Vostè ens ha proporcionat són incorporades en un tractament de dades personals denominat CLIENTS-PROVEIDORS el seu responsable es CONSORCI LEADER PIRINEU OCCIDENTAL amb CIF P2500094D i amb domicili a C/ PAU CASALS 14, BAIXOS, 25620-TREMP, LLEIDA (ESPANYA). Podrà contactar amb el Responsable, bé per telèfon al número 973652529 o bé mitjançant correu electrònic info@leaderpirineuoccidental.cat.
Delegat de Protecció de Dades: No hi ha Delegat de protecció de dades en aquesta entitat.
Termini de Conservació. El termini de conservació de les seves dades personals serà de: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil, les seves dades es conservaran durant un termini de 5 anys a partir de l'última confirmació d'interès
Finalitat: Enviament d'informació sol·licitada i gestió de subscripcions.
Decisions automatitzades i elaboració de perfils. L'informem que no hi ha decisions automatitzades incloent l'elaboració de perfils.
Base Jurídica del Tractament. Legitimació per consentiment de l'interessat.
Destinataris: Plataforma d'enviament de newsletters que rebrà dades per gestionar les subscripcions.
Destinataris de cessions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte en situacions legals que ho requereixin.
Transferències Internacionals. No es realitzen transferències internacionals. Drets: Podrà exercir els seus drets mitjançant el correu electrònic info@leaderpirineuoccidental.cat o dirigint-se a l'adreça facilitada:
- Dret a sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.
- Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
- Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
- Dret a oposar-se al tractament.
- Dret a la portabilitat de les dades.
Per exercir els seus drets, ha de dirigir-se al responsable de l’entitat sol·licitant el corresponent formulari per a l'exercici del dret elegit.

Opcionalment, pot redirigir a l'interessat a l'Autoritat de Control competent per obtenir informació addicional sobre els seus drets.

*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service