Uitnodiging Bedrijvenuurtje Pareldagen (Vrijdag 3 juni 2022)
Geachte Vasser ondernemer,

De Pareldagen staan weer voor de deur! Na twee jaar Corona eindelijk weer als vanouds feest voor en door Vasse! Ook het Bedrijvenuurtje zal dit jaar niet missen. 2022 is alweer de achtste editie van het populaire Bedrijvenuurtje waar u en uw personeel van harte voor worden uitgenodigd!
Dus lekker rechtstreeks vanuit het werk, met een barbecue, een drankje en muziek. Na het succes van de laatste editie wordt ook dit jaar de muziek weer verzorgd door ons eigen Piraten Team Vasse via Accent FM, live vanuit de tent!    
Om 17:00 uur steken we de BARBECUE aan welke verzorgd wordt door Slagerij Lansink en mede mogelijk gemaakt wordt door de Ondernemersvereniging Vasse, Manderveen e.o.. Zorg dat jullie de barbecue niet missen, een goede bodem is de basis van een gezellige avond.

Het bedrijvenuurtje vindt plaats op VRIJDAG 3 juni a.s. van 16:30 uur tot 21:00 uur in de tent op het Parelterrein aan de Denekamperweg. Vanaf 21:00 uur is er vrije inloop voor iedereen, om 23:00 uur is het feest ten einde.  

Om deze informele bijeenkomst voor u als ondernemer extra aantrekkelijk te houden gaan we, net als voorgaande jaren, gebruikmaken van consumptiekaarten waarbij er per consumptie € 2,40 incl. 21% BTW wordt betaald (m.u.v. sterk alcoholische dranken). Deze kaarten kunnen tot 21:00 uur worden gebruikt en zijn verkrijgbaar aan de kassa. Er wordt achteraf gefactureerd naar het opgegeven adres.
Kent u nog een collega ondernemer, die op welke manier dan ook gelinkt is aan uw onderneming of aan Vasse en die ook van een gezellige avond houdt, dan is hij / zij uiteraard van harte welkom. Ook uw partner is van harte welkom! We zien graag zoveel mogelijk Vasser ondernemers in de feesttent!

Meld u aan middels deze link: https://forms.gle/bgvuWVR3rm2ZhN757
Het is tevens mogelijk om u telefonisch of per App aan te melden bij onderstaande bestuursleden.

Bestuur Pareldagen Vasse

Lex Lansink (06-51063044)
Roelof Steringa (06-25400458)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam bedrijf: *
E-mailadres *
Factuuradres (Factuur wordt per mail verstuurd)
KvK nummer:
Aantal personen *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Pareldagen Vasse. Report Abuse