Prijavni formular
Omladina JAZAS-a Kragujevac i partner IFMSA Serbia LC Kragujevac raspisuju poziv na projektu ReHealth za vršnjačke edukatore/ke iz oblasti reproduktivnog zdravlja. Obuke će se realizovati od 21. do 25. novembra 2018. godine u prostorijama Omladinskog kluba.
Ukoliko imaš od 19 do 25 godina i ideš na Fakultet Medicinskih nauka, zainteresovan/a si da budeš vršnjački edukator/ka, i želiš da doprinešeš očuvanju reproduktivnog zdravlja mladih – prijavi se na naš poziv.

Kroz obuku će proći 10 mladih koji pokažu najviše interesovanja, želje, motivisanosti i sposobnosti za usvajanje novih znanja i veština iz navedenih oblasti, a zadovoljavaju neophodne kriterijume koji su potrebni za rad sa mladima – sposobnost da uspostave dobar socijalan kontakt sa svojim vršnjacima, komunikativnost, kreativnost, snalažljivost. Nakon obuke biće spremni da drže radionice vršnjacima na fakultetima kragujevačkog Univerziteta.

Rok za prijavu je 15.novembar 2018. godine, a konačna lista učesnika biće poznata dan kasnije, 16. novembra.

Projekat ReHealth sprovodi se u okviru regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnim Balkanom ReLOaD finansira Evropska Unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP)

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service