Onderzoek naar een samenwerking tussen een sportvereniging en een sportschool
In dit onderzoek zal er onderzocht worden of de sporters in de gemeente Wijk bij Duurstede interesse hebben in een nauwe samenwerking tussen een sportvereniging en een sportschool.

Alvast bedankt!
1. Wat is uw geslacht? *
2. Wat is uw leeftijd? *
3. Waar woont u? *
4. Wat is uw opleidingsniveau? *
5. Heeft uw kinderen? *
6.Welke sport(en) beoefent u? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
7. Beoefend u deze sport binnen de gemeente Wijk bij Duurstede *
8. Hoe vaak doet u aan sport? (in totaal per week) *
9. Indien van toepassing: Welke sport(en) wordt beoefend door uw kinderen? (meerdere antwoorden mogelijk)
10. Sporten uw kinderen binnen de gemeente Wijk bij Duurstede?
Clear selection
11. Hoe vaak sporten uw kinderen? (in totaal per week)
Clear selection
Situatiebeschrijving
Sportverenigingen hebben de laatste jaren te kampen met een terug loop van leden. Mensen willen zich niet meer binden aan één verenging omdat ze graag flexibiliteit willen. Ze willen zelf bepalen wanneer, hoe en met wie ze gaan sporten en willen vaak niet meer vast zitten aan bepaalde tijden.

Daarentegen zijn de fitnessscholen steeds meer in trek. Mensen vinden hier de behoefte van het ‘flexibel sporten’. Steeds meer mensen kiezen dus voor de sportschool in plaats van een andere sport. Echter wordt ‘de sportvereniging’ nog altijd gezien als een belangrijk deel van een lokale gemeenschap. Een plek waar iedereen bij elkaar kan komen en een plek waar iedereen welkom is.

Er is daarom een idee ontstaan om enerzijds de grote maatschappelijke kracht van de sportvereniging te gaan combineren met de economische/commerciële groei van de sportschool door met elkaar een samenwerking aan te gaan op elk mogelijke manier.

Denk bijvoorbeeld aan een gecombineerd lidmaatschap, gebruik maken van elkaars accommodaties om het aanbod te vergroten, spreiden van trainingen (bijv. één keer per week in de sportschool, één keer op het veld), fysiotherapie of actief delen van kennis.
12. Hoe belangrijk vindt uw de meerwaarde van een lokaal betrokken sportvereniging? (maatschappelijk actief in de lokale gemeenschap) *
Belangrijk
Niet belangrijk
13. Zou u een samenwerking zien zitten tussen een sportvereniging en een sportschool in de gemeente Wijk bij Duurstede? *
14. Welk samenwerkingsverband ziet uw zitten tussen een sportvereniging en een sportschool? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy