PT 75 ry valmennusryhmiin ilmoittautuminen: syksy 2020
Pingiskoulu vedetään Nääshallin pingissalissa (Näsijärvenkatu 8) ja on tarkoitettu kaikenikäisille pelaajille ja aloittelevat aikuisharrastajat aloittavat aloitteljoiden ryhmästä niin kuin nuoremmatkin pelaajat.

Hinta syyskaudelta (syyskuu-joulukuu 2020) kerran viikossa ohjaittuihin harjoituksiin osallistuville 110€, kaksi kertaa viikossa osallistuville 160€, kolme kertaa viikossa osallistuville 190€. Hintaan kuuluu pingiskoulun lisäksi lainamailat/pallot, PT 75:n jäsenyys ja vapaa oikeus käydä seuran vuoroilla ilman eri maksua. Maksuun ei kuulu tällä kertaa erillistä pelipaitaa, mutta PT 75 tukee virallisen pelipaidan ostamista niin että hinnaksi jää noin 15€. Paitaa ei ole pakko ostaa.

Edistyneiden aikuisten ohjatut harjoitukset maksavat 110€ syyskaudelta, johon kuuluu pingisharjoitusten lisäksi puolen tunnin fysiikkatreenit. Huom. tähän ei kuitenkaan kuulu vapaa oikeus harjoitella seuran vuoroilla vaan salimaksu pitää maksaa normaalisti lisäksi.

Pelaajat lisätään PT 75:n jäsenrekisteriin ja pingiskoulun kausimaksu lähetetään sieltä osallistujan ja huoltajien sähköpostiosoitteeseen. (Jos et halua laskua jostain syystä sähköpostiin, niin ilmoita siitä lomakkeella.)
Pelaajan koko nimi *
Pelaajan syntymäaika
MM
/
DD
/
YYYY
Pelaajan osoite: lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka. (Osoitteeseen lähetetään pingislehti.)
Pelaajan sähköpostiosoite (jos hänellä on)
Pelaajan puhelinnumero (jos hänellä on)
Pelipaidan koko. (Jos pelaaja haluaa sellaisen ostaa. Hinta tulee olemaan noin 15€. Koko joko senttimetreinä tai XS-XXL.)
Huoltajien nimet ja sähköpostiosoitteet (pakollinen jos pelaajalla itsellään ei ole sähköpostia)
Harjoitusvuoroista
Merkitse allaolevaan listaan harjoitusvuorot, joille pelaaja ensisijaisesti aikoo osallistua. Näitä voidaan tarvittaessa muuttaa. Aloittelijoiden ja jatkoryhmän välillä ei ole mitään selkeätä tasorajaa, katsomme tilanteen tapauskohtaisesti. Uudet aloittelijat ohjaamme aloittelijoiden ryhmään joka tapauksessa. Tiistain ryhmä on tarkoitettu lähinnä edistyneemmille aikuisharrastajille.
Pelaaja aikoo pääasiallisesti osallistua seuraaville ohjatuille harjoitusvuoroille
Vapaata palautetta tai kysymyksiä pingiskouluun liittyen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy