PMUD Sighetu Marmatiei - Chestionar pentru cetățeni
Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru municipiul Sighetu- Marmatiei este un document strategic, conceput pentru a satisface nevoia de mobilitate a oamenilor și companiilor în oraș și în afara lui, pentru a avea un nivel de viață ridicat.

Printr-o planificare participativă, cu implicarea tuturor celor interesați se ajunge la un consens privind viitorul orașelor. În fiecare oraș este nevoie de o dezvoltare echilibrată și integrată a tuturor mijloacelor de transport. Un oraș trebuie să ofere aceeași libertate de mișcare tuturor, totodată este important să încurajeze trecerea la utilizarea de unor moduri de transport durabile

Pentru ca acest plan să vină în întâmpinarea nevoilor și dorințelor tuturor cetățenilor, este esențială implicarea. Astfel pot fi identificate problemele la nivel local, aspectele negative, dar și cele pozitive ale mobilității în Sighetu Marmatiei.

Prezentul chestionar se adresează locuitorilor, celor care fac parte din viața citadină a orașului, în scopul identificării preferințelor de deplasare și ale aspectelor negative/pozitive în modul în care funcționează transportul în orașul dvs.

Pentru a reuși să aflăm cât mai multe informații referitoare la cele de mai sus, vă invităm să alocați 10 minute pentru a răspunde la întrebările de mai jos. Informațiile sunt confidențiale și vor fi folosite strict în scop statistic de către elaboratorii studiului, pentru a propune soluții care să conducă la o mai bună mobilitate loclă.

Vă mulțumim anticipat!

Persoană de contact: ing. Tudor Măcicasan
Email: macicasanul@yahoo.com |

În ce categorie de vârstă vă încadrați? *
În ce zonă locuiți? *
În ce zonă/localitate se află locul dvs de muncă? *
Care este statutul dumneavoastră ocupațional? *
În medie, câte drumuri faceți pe zi, dus-întors, cu orice mijloc de depasare? *
Ce mijloc de deplasare folosiți cel mai frecvent în cursul săptămânii? *
Ce mijloc de deplasare folosiți cel mai frecvent în weekend? *
Care sunt cele mai frecvente două motive de deplasare? *
Required
Care sunt intervalele orare în care vă deplasați cel mai frecvent în cursul săptămânii? * *
Care sunt costurile dvs. lunare cu transportul (inclusiv abonamente / bilete de transport în comun, carburant benzină, motorină, GPL etc.)?Marcați o singură selecție. *
Ce părere aveți despre transportul public?
Considerați o prioritate dezvoltarea transportului public urban și suburban in localitatea dvs?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms