Solicitare Participare Social Media for Parents
Solicita o invitatie gratuita la conferinta Social Media for Parents 2018, prin completarea formularului de mai jos. Participarea se va face in baza unei invitatii primite nominal din partea organizatorului, incepand cu data de 30 iunie.

Cu prietenie,
Echipa Evensys

Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Oras de resedinta *
Your answer
Blog *
Your answer
Facebook *
Your answer
Motivatie - De ce doresti sa participi la Social Media for Parents, editia a V-a? *
Your answer
IMPORTANT
Probabil ai auzit deja despre normele GDPR, care vor intra in vigoare incepand cu 25 mai. Ne dorim foarte mult sa pastram legatura pentru editiile viitoare ale Social Media for Parents, insa avem nevoie de acordul tau explicit privind viitoarele noastre comunicari. Te rugam sa ne oferi acordul de a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms