MEDLEMSKAP UTOPIA
GENOM DITT MEDLEMSKAP KAN FÖRENINGEN BLI ÄNNU STARKARE SÅ VI TILLSAMMANS KAN PÅVERKA SÅ KULTUREN BLIR TILL FÖR ALLA.

Kulturföreningen Utopias ändamål är att verka för och främja möjligheten för alla att utöva kultur på lika villkor och påverka attityder kring allas delaktighet i samhället. Målet med föreningen är att arbeta med gränsöverskridande projekt och samarbeten inom konst och kultur där ledordet är “kultur för alla”, och där människor oavsett funktion, ålder, sexualitet eller bakgrund skall ha rätten att utföra och ta del av kulturlivet. Föreningen finns för att vara med att utveckla ett kulturliv där mångfald, jämlikhet och tillgänglighet är själva grundstommen inom kulturlivet.

Om du inte vill eller kan skriva in dina personuppgifter men ändå bli medlem? mejla oss på info@utopias.se så hjälper vi dig!

FÖRNAMN *
Your answer
EFTERNAMN *
Your answer
PERSONNUMMER *
12 siffror: ÅÅMMDD-NNNN (om du av någon anledning inte vill utge ditt personnummer, hör av dig till info@utopias.se så ordnar vi detta)
Your answer
ADRESS *
Den gata du bor på.
Your answer
POSTKOD *
Den gata du bor på.
Your answer
POSTORT *
den plats där du bor på
Your answer
EMAIL ADRESS *
´
Your answer
JAG FÖREDRAR ATT KALLA MIG *
Required
VILL DU KÖPA EN UTOPIA KEPS?
Gör så här: välj här nedan vad det skall stå på din keps, du kan välja mellan HEN, LYTT, CRIP, ADHD eller HEN barnkeps.

Sätt in 250 kronor på bankgiro: 142-9208 och märk din inbetalning med ditt namn. Sen får du en keps hem till din brevlåda!

Eftersom vi på Utopia arbetar på ideell basis så postar vi kepsar en gång i veckan, hoppas ni har lite överseende att ni kanske får vänta en vecka på att du får din keps.

JAG VILL KÖPA EN KEPS SOM DET STÅR:
MER INFO OM VÅRA KEPSAR OCH MEDLEMSKAP
REDAN MEDLEM? Du som redan är medlem och vill köpa en keps kan mejla på adressen info@utopias.se

OM KEPSARNA

DESIGN:Kepsen är i klassiskt snitt i grövre tyg, har en större skärm och krona med snapback (det vill säga att kepsen är reglerbar och passar de flesta)

MATERIAL: Materialet i kepsen består av 85% akryl, 15% Ull

STORLEK: Kepsarna är i Onesize = storleken passar alla. Storleken justeras med plastspänne.

HEN barnkeps - Utopias barnkepsar är reglerbara och passar från ca 1,5 års ålder till 10 års ålder. (49-57cm). Bäst passar kepsen på ett barn som har ca 53 cm runt huvudet. Kepsen har samma design och passform som vuxenstorlekarna. Barnet behöver inte bli medlem om hen inte vill. Det är du som målsman som blir medlem och fyller i dina uppgifter om medlemskapet.

LEVERANS:Eftersom vi på Utopia arbetar på ideell basis så postar vi kepsar en till två gånger i veckan, hoppas ni har lite överseende att ni kanske får vänta en vecka på att ni får er keps.

PRISET? från och md 4 dec 2014 har Utopia varit tvungna att höja priset på kepsarna. Detta beror på att vi innan helt ärligt gått back på att sälja kepsarna, och vi är ju en ideell förening och det funkar inte i längden att vi går minus hela tiden. Däremot är det inte sagt att vi vill tjäna massa pengar på kepsarna, vi vill helt enkelt gå plus minus noll!
Priset som nu är 250 kr per keps inkluderar keps-priset, frakten, emballage och administrationskostnaden som innebär att en person har koll på medlemsregistren och att lägga kepsarna på brevlådan.

Alla medlemmar som ansökt om medlemskap innan den 4 dec men ännu inte betalt för kepsen får givetvis köpa kepsen för det gamla priset som var 150 kronor.

VARFÖR STÅR DET HEN, CRIP, LYTT OCH ADHD PÅ UTOPIAS KEPSAR?
Utopia är en del av crip rörelsen. Crip är förkortning på cripple som betyder krympling. Crip-rörelsen handlar om hur funktionsnormer och synen på normalt och onormalt påverkar alla människors liv. Med kepsarna vill vi ifrågasätta funktionsnormerna som finns i samhället som talar om för oss hur en person ska vara och fungera. Vi tror på en mångfald både i samhället och i kulturlivet. Vi tror att vi som bärare av våra Utopia kepsar kan ta makten över ord som används nedsättande och få vår omgivning att tänka till. Tillsammans kan vi skapa vår utopi om att både kulturlivet och samhället skall vara till för alla och skapas av alla!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service