Regisztráció a 'Keep calm and Stop Hate Speech' workshopra
A Szubjektív Értékek Alapítvány és a magyarországi No Hate Speech Mozgalom Kampánykoordinációs Bizottsága 2017 őszén országszerte ingyenes workshopokat tart  oktatási intézményekben dolgozó szakemberek és leendő pedagógusok számára az Új Nemzedék Közösségi Terekkel együttműködésben. Jelentkezését az alábbi űrlap kitöltésével küldheti el. Érdeklődését előre is köszönjük.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
E-mail cím *
Szervezet / intézmény (település): *
Kérjük adja meg, mely oktatási intézmény képviseletében venne részt a programon, illetve mely településen dolgozik / folytatja tanulmányait!
Foglalkozása, munkaköre: *
Kérjük körvonalazza számunkra milyen munkakört tölt be az intézményben (foglalkozás, oktatott órák/tevékenység típusa), illetve milyen életkorú és összetételű diákcsoportokkal találkozik munkája során? Amennyiben hallgató, kérjük adja meg milyen szakon folytatja tanulmányait.
Új Nemzedék Közösségi Tér helyszíne: *
Kérjük jelölje meg, melyik városban és időpontban tudna részt venni a workshopon:
Motiváció:
Kérjük ossza meg velünk, hogy mik azok a főbb iskolai környezetben jelentkező problémák, amelyek megoldása foglalkoztatja Önt:
Speciális igények:
Kérjük jelezze, amennyiben van valamilyen speciális igénye a program kapcsán (pl. mozgáskorlátozottság, ételallergia stb.):
Kérdés, kérés:
Kérjük ossza meg velünk, ha a programmal kapcsolatban felmerült valamilyen kérdése, kérése, és hamarosan megkeressük Önt válaszunkkal (illetve felkereshet minket emailben is a training@szubjektiv.org cimen).
Köszönjük.
Köszönjük. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletekkel kapcsolatban.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy