Förgör okunskapen!
Med detta formulär kan du bidra till arbetet för arbetsgruppen Kunskapens Väktare! Det finns en mängd olika alternativ nedan som tar dig vidare i formuläret. Om du vill bidra flera gånger eller med olika saker är det bara fylla i formuläret flera gånger.
De olika alternativen
Legender
Här lyfter vi fram personer som varit av extraordinär betydelse för förbundet. Du nominerar personer som du vet varit centrala i viktiga och avgörande skeden på lokal, regional eller nationell nivå och sedan väljer vi ut vilka vi gör till legender.

Hågkomster
Anekdoter av olika slag skickas in här. Händelser stora som små är intressanta för tillsammans kommer dessa att utgöra en helhetsbild av förbundet. Kanske är det något särskilt SLAG som var extra intressant? Kanske har något viktigt beslut avgjorts med tärningsslag? Kanske minns du ett beslut som tycktes oviktigt men som fick stor påverkan sen.

Fornminnen
Förbundets historia kantas av prylar av olika slag. Skicka in dina bilder eller filmer på saker som har med förbundet att göra.

Sverokare
Här samlar vi allehanda personporträtt på människor som varit engagerade. Det finns inget urval utan om du vill vara med är det bara fylla i uppgifterna så lägger vi in dig.

Monument
Vill du att din förening ska finnas med i utställningen över föreningar så är det bara fylla i denna.

Frågor
Om du undrar över hur något särskilt kom till eller något annat historiskt går det bra att fråga oss så kommer vi att göra vad vi kan för att ta reda på detta. Alla frågor är välkomna, för okunskapen ska besegras.

Väktare
Är du intresserad av att bidra till arbetet i Kunskapens Väktare fyller du i denna så kontaktar vi dig.

Du heter? *
Your answer
Vilken mail kan vi nå dig på? *
Your answer
Vad vill du bidra med idag? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sverok.