Bruk av Devent
*) Vi anser oss som ute av prøveperioden 1.1.2022. Ny løsning for innmelding av stevne skal være klart til da, sammen med ny funksjonalitet for arrangører og utøvere. I forbindelse med dette vil det bli gjort en prisjustering.


Devent er et system som har som mål å tilby tjenester innenfor hundesporten. I første omgang har vi hatt fokus på å lage tjenester for Agility. Ambisjonen er å tilby en applikasjon som håndterer et stevne fra A til Å, fra påmelding til ferdigstilling.

Et stevne kan strekke seg over flere dager med flere "identiske løp" pr dag, uten at man trenger flere stevneId'er fra NKK.

Stevnet kan settes opp med begrensninger på antall starter, antall deltagere, starter pr. klasse og deltagere pr klasse. Dette er spesielt nyttig i forbindelse med den pågående pandemien.

Alle oppgaver håndteres i Devent, fra påmelding til ferdigmelding av stevnet. Dette inkluderer påmelding, kjøreplaner, startlister, skriverskjema og resultatregistrering med live-oppdatering på Devents nettsider, avsluttning og ferdigmelding av stevnet.

Devent håndterer grensesnittet mot NKK uten at arrangør behøver å bekymre seg for dette. Det eneste arrangøren er nødt til å gjøre er å på forhånd er å ha søkt om StevneId fra NKK.

I påmeldingsmodulen oppretter og konfigurerer Devent stevnet for arrangøren. Her åpner/stenger vi for påmelding basert på datoer eller begresninger,  håndterer opprykk og eventuelt bytte av plasser (kjøp/salg), alt uten at arrangør trenger å håndtere dette. Vi støtter også 75% refusjon for skadet hund og/eller fører dersom arrangør ønsker dette.

I gjennomføringsmodulen har arrangør tilgang til startlister og resultatregistrering med tilhørende utskriftsunksjonalitet. Denne modulen krever en pc/lap top med enkel nettilgang. Det er utarbeidet en egen brukerveiledning for arrangør som viser hvor enkelt et stevne er å gjennomføre i Devent. Brukerveiledningen finner du her: https://bit.ly/de-userdoc

Dersom arrangør ikke har mulighet for nettilgang på stevneplassen kan arrangør før stevnet skrive ut startlister og skriverskjema som vanlig, og punche resultatene inn i Devent på et senere tidspunkt. Er det behov for resultatlister før man har fått punchet resultater så må disse føres manuelt.

Vipps er foretrukket betalingsmetode. For de som ikke har Vipps, for eksempel utenlandske utøvere, kan betaling gjøres med kort.

Offisielle stevner - priser fra 01.01.2022
Pris pr start: 20% av påmeldingsavgiften, minimum kr. 30.-. Prisen inkluderer tidligere avgift for bruk av systemet, stevneavgift og transaksjonskostnader. Prisen er uavhengig av NKK's aktivitetsavgift (12% pr dags dato), som beregnes ut i fra grunnprisen ved oppgjør.

Uoffisielle stevner/løp: Følger foreløpig samme prismodell som offisielle stevner.

Ved eventuell avlysning tar Devent 10% av påmeldingsvgiften for å dekke egne kostnader til transaksjoner og andre driftsutgifter.

(*): Prismodellen vil utvikle seg i samsvar med konsumprisindeks, funksjonalitet og produktutvikling.

Oppgjør for stevnet oversendes normalt 3 virkedager etter at stevnet er ferdigstilt av arrangør.

Har du spørsmål kan du også benytte post@devent.no eller chat på Facebook:
https://m.me/devent.no

Ønsker du å benytte Devent til påmelding kan du trykke neste og fylle inn nødvendige felter. Del 2 er obligatoriske felter som kreves for å få satt opp stevne slik at det vises på Devent's stevneside. Del 4 og 5 omhandler detaljert stevnekonfigurasjon, og kan gjennomføres på et senere tidspunkt.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of devent.no. Report Abuse