Flamencojuerga
Oululainen flamenco täyttää 30 vuotta, olé con olé! Juhlavuotta juhlistetaan upealla juhlagaalalla, illanvietolla ja erilaisilla kursseilla. Tervetuloa flamencojuergaan upeiden Laura Rintamäen ja Elina Robinsonin kanssa!

Kurssilla aloitetaan ja jatketaan bilebuletyökalupakin kokoamista ja täyttämistä. Kurssilla hahmotetaan buleriaspataitan rakennetta ja opetellaan rakentamaan muusikoiden ja tanssijoiden välistä vuorovaikutusta. Kurssit on tarkoitettu sekä aloitteleville flamencoille sekä edistyneemmille tanssijoille. Yksi kurssipäivä kestää kolme tuntia ja jakaantuu siten, että aloittelijat treenaavat ensin yhden tunnin, toiselle tunnille tulevat mukaan edistyneemmät ja treenataan yhdessä ja kolmannella tunnilla treenaavat edistyneemmät. Sunnuntaina opetus kestää kaksi tuntia, jolloin kaikki tanssivat yhdessä.

Aloittelijoiden tunnilla harjoitellaan yhteistyöhön tarvittavaa koodistoa: opetellaan, mikä on remate, milloin llamadoidaan ja milloin onkaan sopiva hetki tehdä cierre. Edistyneemmät opettelevat vaativampia remateja ja harjoittelevat nappaamaan laulajan ja kitaristin viestejä entistä herkemmällä korvalla keskellä buleringin myllyä.

Hiki- ja hymytakuu! Kurssin jälkeen rematet sujuvat groovaten kuin hirvellä!

Kurssilla säestävät flamencokitaristi Juho Koskimies ja perkussionisti Pauliina Kauppila. Myös Anna Murtola liittyy mukaan juergaan lauluoppilaineen.


Kurssiajat ja paikka:

Kaikki kurssit pidetään Kulttuuritalo Valveella, Hallituskatu 7, tanssisalissa nro 3.

Flamencojuerga, alkeet:

Perjantai 1.11. klo 18-20
Lauantai 2.11. klo 11-13
Sunnuntai 3.11. klo 12-14

Flamencojuerga, jatko:

Perjantai 1.11. klo 19-21
Lauantai 2.11. klo 12-14
Sunnuntai 3.11 klo 12-14

Kurssin hinta on 85 euroa, ja se maksetaan 25. lokakuuta mennessä. Ilmoittautuminen päättyy 30. lokakuuta.

Huomaa edullinen early bird -tarjouksemme: Jos ilmoittaudut ja maksat kurssin 16. lokakuuta mennessä, kurssin hinta on 75 euroa. Early bird Ilmoittauminen tehdään sekä tällä lomakkeella että maksamalla kurssimaksu Palo Nuevon tilille FI74 8000 1071 4019 71. Emme lähetä laskua erikseen.

Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle. Huom! Maksamatta jättäminen ei ole peruutus eikä poista maksuvelvoitetta.


Email address *
Nimi *
Puhelinnumero *
Kurssi-ilmoittautuminen *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy