SPANK ŠOLA - TEČAJI ZA OTROKE                      APRIL 2024    (27-28.4.2024)               
Tečaji gorskega kolesarjenja za otroke od 6 leta starosti naprej, na kolesarskih stezah pod Pohorjem, in v kolesarskem parku Bike Park Pohorje.

Program je prilagojen za vse ciljne skupine otrok – nudimo začetne programe učenja vožnje z gorskim kolesom, do naprednejših programov gorskega kolesarstva. 

V kolikor vaš otrok nima ustreznega gorskega kolesa, si kolo lahko pri nas tudi izposodite. 

Podrobnejši opis programa in vse ostale informacije lahko poiščete spodaj, podrobne informacije programa boste prejeli ob prijavi, veselimo se vaše prijave.

Izvajalec: SPANK ŠOLA GORSKEGA KOLESARSTVA / DRUŠTVO GORSKIH KOLESARJEV POHORJE
*število mest je omejeno, ob premajhnem številu prijavljenih otrok, lahko organizator tečaj odpove
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
SPANK TEČAJI

Spank tečaj poteka dve uri dnevno, med 09.00 in 11.00 uro, v primeru lepega vremena. Sprejem otrok 15 min pred začetkom tečaja v prostorih šole SPANK MARIBOR, na terasi gostinskega lokala pred vhodom v gondolo.

Program dela bomo prilagodili glede na znanje in želje  prijavljenih otrok, ter starostne skupine in število otrok. 

Program zajema tako začetni tečaj gorskega kolesarjenja kot nadaljevalni tečaj, primeren je za otroke od 6. leta starosti naprej. V skupini so štirje do šest otrok na učitelja. Z individualnim pristopom bomo zagotovili kakovostno in varno poučevanje vaših otrok. Programi gorskega kolesarjenja bodo potekali po različnih gozdno kolesarskih poteh in in v kolesarskem parku Bike Park Pohorje za naprednejše skupine. Za izvedbo programa gorskega kolesarjenja, otrok že potrebuje osnovno znanje vožnje s kolesom (samostojno vozi kolo in se zna ustaviti). 

Zahtevana oprema za izvedbo tečaja gorskega kolesarjenja: brezhibno delujoče kolo, čelada, ščitniki za komolce in kolena (tako kot pri rolanju), ter bidon/plastenka za vodo. Za nadaljevalne skupine tudi vozovnica za gondolo (kakšno vozovnico je potrebno kupiti vam bomo sporočili pred pričetkom prijave).


Tečaj vključuje kompletno izvedbo kolesarskega tečaja brez vozovnice za gondolo.Cena: 99,00€ 
Ali potrebujete ustrezno kolo za vašega otroka? Nudimo vam 24 in 26 palčna visoko kakovostna polno vzmetena kolesa, cena izposoje v sklopu tečajev znaša 30,00€ (ni všteto v ceno tečaja). Izberite pravilno velikost ali nam sporočite vaše želje.
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy