Η ΕΕ στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου Τι μου προσφέρει η ΕΕ; Ευκαιρίες κινητικότητας και εργασίας
Με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές, το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν συζήτηση με τίτλο:

«Τι μου προσφέρει η ΕΕ; Ευκαιρίες κινητικότητας και εργασίας»

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00-13:00, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Οδός Τερψιχόρης 51, 175 62, Παλαιό Φάληρο).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Τζίνα Αποστολάκη, στο τηλέφωνο: 210 72 57 112, ή στο e-mail: europe.direct@eliamep.gr.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Σχολική Μονάδα: *
Όνομα/Επώνυμο: *
E-mail επικοινωνας:  *
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:
Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) αποτελεί τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας για τη διοργάνωση της δράσης με τίτλο: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου".  Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα σας (όνομα, επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, τηλέφωνο) από εσάς και θα τα επεξεργαστούμε για τον σκοπό της διοργάνωσης του δράσης και της επικοινωνίας μας στο πλαίσιο αυτού. Νομική βάση επεξεργασίας αποτελεί η εκτέλεση της άτυπης σύμβασης μεταξύ μας για τη συμμετοχή σας στη δράση με με τίτλο: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου".

Τα προσωπικά δεδομένα σας πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες διοργάνωσης της δράσης και δε διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους πέραν του Υπεύθυνου Επεξεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται, ήτοι για την ολοκλήρωση της δράσης με τίτλο: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου" και τον απολογισμό της πενταετούς λειτουργίας του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct που φιλοξενείται στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Έπειτα θα διαγραφούν.

Η δράση θα διεξαχθεί με πλήρη συμμόρφωση στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR-2016/679/ΕΕ) και κάθε σχετική ρύθμιση του εθνικού δικαίου και έχουμε λάβει τα σχετικά κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με βάση τον ως άνω Κανονισμό έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, επικαιροποίησης, φορητότητας ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω προσωπικών δεδομένων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα https://www.dpa.gr/.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας επικοινωνώντας με τους
διοργανωτές της δράσης στο email: europe.direct@eliamep.gr και gdpr@eliamep.gr. Θα απαντήσουμε σε συγκεκριμένο αίτημά σας μέσα σε χρονικό περιθώριο ενός μήνα από τη λήψη του, αφού σας ταυτοποιήσουμε ζητώντας σας κατάλληλα αποδεικτικά έγγραφα.

Λαμβάνοντας μέρος στο στη δράση με τίτλο: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου", οι συμμετέχοντες/ουσες αποδέχονται τους παραπάνω όρους συμμετοχής.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy