Livonsaaren Osuuspuutarha: tilaajaksi, jäseneksi ja viljelykollektiiviin ilmoittautuminen 2021
Ole hyvä ja täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot huolellisesti. Lomakkeen tiedot kulkevat salatun yhteyden välityksellä ja tallentuvat salasanalla suojattuun Google Drive -palveluun. Lomakkeelta saatuja tietoja tallennetaan osuuspuutarhan jäsenrekisteriin ja niitä hyödynnetään laskutuksessa ja yhteydenpidossa osuuspuutarhan ja ilmoittautujan välillä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Livonsaaren Osuuspuutarha soveltaa toiminnassaan kumppanuusmaatalouden periaatteita. Meidän toiminnassamme se tarkoittaa, että saat halutessasi osallistua itse ruokasi tuottamiseen ja että saatavan sadon määrä on riippuvainen sadon onnistumisesta.
Jos sinulla on kysyttävää liittymisestä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: livonsaaren.osuuspuutarha ät gmail.com
Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Sähköpostiosoite *
Olen jo osuuspuutarhan jäsen? *
Livonsaaren osuuspuutarha on osuuskunta, jonka tarkoituksena on edistää paikallisen ja luonnonmukaisesti tuotetun ruoan saatavuutta jäsenilleen. Uusilta jäseniltä peritään 50 euron osuusmaksu.
Valitse seuraavista vaihtoehdoista tai jos haluat vain ylläpitää jäsenrekisterissä olevia tietoja, voit jättää tämän ilman valintaa.
Jos teit satolaatikkotilauksen, mihin haluat sen toimituksen?
Clear selection
Maanantaijakelu? Livonsaarella ainakin on mahdollisuus tilata satolaatikko maanantaille, käytännössä se on tod.näk. noudettavissa jo sunnuntai-iltana. Pääjakelu toteutetaan joka tapauksessa torstaisin. On mahdollista, että jakeluteknisistä syistä maanantaijakelua laajennetaan muihinkin pisteisiin. (Alennus 1 eur/satolaatikko)
Jos teit satolaatikkotilauksen ja haluat maksaa sen kahdessa erässä, voit kertoa sen tässä.
Arvio viljelytunneista
Jos valitsit osallistumisen viljelijäkollektiiviin, arvioi tuntimäärää yhteensä, jolla osallistutte.
Jos haluaisit, että osuuspuutarhan välityksellä voisi tilata jotakin muutakin suoraan tuottajalta ostettua elintarviketta, mitä voisit ajatella tilaavasi?
Palautetta ja tarkennusta
Jos haluat, voit antaa tässä palautetta osuuspuutarhalle tai tarkentaa tilaustasi
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy