DIGITALNA AKADEMIJA | CAT
Dragi i drage naše,

Pozivamo sve menadžere društvenih mreža u ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA zainteresovane za dešavanja u polju društvenih medija i online aktivizma da se prijave na sljedeći formular i steknu mogućnost da budu polazanici/ice prve DIGITALNE AKADEMIJE o društvenim medijima. Na Akademiju se prijavljujete isključivo ispred vaše OCD, a poziv je preporučen za: omladinske organizacije, sportska udruženja, omladinske klubove, organizacije za mlade, organizacije za ljudska prava, neformalne mreže mladih itd.

Digitalna akademija je zamišljena kao tromjesečna online obuka, koja za cilj ima osnažiti i edukovati mlade PR menadžere, u dobi 16-30 godina, na polju digitalnog/online aktivizma, pokretanja online kampanje kao i drugim prilikama vezanim za povećanje vidljivosti i efikasnije djelovanje organizacija civilnog društva iz kojih dolaze.


Za aktivno učešće u modulima Akademije Ti je potreban laptop/računar, kao i pristup internetu. Prvo Zoom druženje sa trenericama i grupom Te očekuje u ponedjeljak (22.6.2020) od 17:00 sati.

Prijave zaprimamo do utorka, 16.6.2020. u 12:00!

Sretno!
Ime i prezime *
Naziv organizacije/udruženja/neformalne grupe ispred koje se prijavljujete *
Da li će tvoja organizacija/udruženje/neformalna grupa podržati pokretanje online kampanje u saradnji sa nekom drugom OCD? *
Link/ovi do Facebook i/ili Instagram profila organizacije *
Koliko imaš godina? *
E-mail *
Broj telefona *
Da li si spreman/na učestvovati na sva četiri modula Akademije? *
Kako Ti možeš da doprineseš grupi u pogledu iskustva i znanja u vezi sa digitalnim medijima? Šta grupa od Tebe može naučiti? *
Koji je tvoj stav o uticaju društvenih medija na stavove publike? *
Opiši nam svoja iskustva i zaduženja rada na FB i IG stranicama organizacije koju predstavljaš: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy