Projectidee-formulier Blaasmuziekfonds
L1 en de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) hebben de handen ineen geslagen en willen gezamenlijk de cultuur van harmonie-, fanfare- en verwante muziekverenigingen in Limburg in de meest brede zin belichten op de L1-kanalen televisie en/of radio en/of online.

Daarvoor zijn ze op zoek naar interessante en leuke initiatieven! Dit betekent dat verenigingen, stichtingen of individuele personen ideeën kunnen aandragen om de blaasmuziek bij een groot publiek in de kijker te zetten. Interesse of een idee? Stuur dan het projectidee in via onderstaand formulier.

Het zogenoemde Afstemmingsoverleg, bestaande uit afgevaardigden van L1 en van de LBM, beslist over de ingediende ideeën. De binnengekomen formulieren worden dus getoetst, waarna L1 en LBM - bij een positieve eerste beoordeling - contact opnemen om tot verdere uitwerking te komen waarbij verdere voorwaarden en afspraken besproken worden. Hierbij worden nadere afspraken gemaakt over een eigen (financiële) bijdrage, uitzendrechten, etc. Over de uitslag van het Afstemmingsoverleg valt niet te corresponderen en wordt dus niet in discussie gedaan.

Vragen? Neem dan contact op met Mirjam Waltmans (projectmedewerker Stichting Klankkleur Limburg) via mirjamwaltmans@klankkleurlimburg.nl of 06-89972573
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy