MPZ Thema Bijeenkomsten
Komend jaar organiseert MPZ een aantal webinars om de nieuwe versie van de Milieuthermometer aan u te introduceren. We doen dit per thema. Iedere webinar start met uitleg over de veranderingen van dat thema in de Milieuthermometer. Voor diverse webinars zullen experts en externe sprekers uitgenodigd worden.

De webinars duren één uur en zullen worden opgenomen, zodat u ook later nog terug kunt kijken via: https://milieuplatformzorg.nl/bibliotheek/webinars/ 

U kunt kosteloos deelnemen aan alle webinars. Nieuwe collega('s) inwerken in het thema duurzaamheid? Stuur ze naar de webinars. Handig en gratis! De URL kun je eenvoudig doorsturen. Bij meer dan 150 geïnteresseerden zullen we voorrang geven aan mensen van verschillende instellingen.  

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
UPCOMING WEBINAR: Duurzaam Vervoer
DINSDAG 28 september (11.00 - 12.00 uur) -- De milieu-impact van vervoer in de zorg is groot. 20 tot 45% van de CO2-uitstoot van zorginstellingen zit in de kilometers die gereden worden voor zakelijk-, personen-, goederen- en woon-werkverkeer. Wat is er aan te doen. In dit webinar gaan we die drempel voor de instelling verlagen. Marijke Hegger van Stichting Stimular vertelt over (toekomstige) wetgeving, subsidies, beleid, maatregelen en praktijkervaringen. Marijke is onderdeel van de werkgroep Duurzaam Vervoer van MPZ. De werkgroep presenteert het eerste zorgspecifieke Draaiboek voor duurzaam vervoer. Twee zorginstellingen komen aan het woord die goed op weg zijn met duurzaam vervoer. Natuurlijk leggen we ook uit wat er in de Milieuthermometer verandert en geven we het woord aan twee zorginstellingen die goed op weg zijn met duurzaam vervoer.
Deze thema's volgen. Vink aan als u interesse heeft in één of meerdere onderwerpen. *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Milieuplatform Zorgsector. Report Abuse