MPZ Thema Bijeenkomsten
Komend jaar organiseert MPZ een aantal webinars om de nieuwe versie van de Milieuthermometer aan u te introduceren. We doen dit per thema. Iedere webinar start met uitleg over de veranderingen van dat thema in de Milieuthermometer. Voor diverse webinars zullen experts en externe sprekers uitgenodigd worden.

De webinars duren één uur en zullen worden opgenomen, zodat u ook later nog terug kunt kijken via: https://milieuplatformzorg.nl/bibliotheek/webinars/

U kunt kosteloos deelnemen aan alle webinars. Nieuwe collega('s) inwerken in het thema duurzaamheid? Stuur ze naar de webinars. Handig en gratis! De URL kun je eenvoudig doorsturen. Bij meer dan 150 geïnteresseerden zullen we voorrang geven aan mensen van verschillende instellingen.
Email *
UPCOMING WEBINAR: Energie, vastgoed & de Portefeuilleroutekaart
DONDERDAG 1 juli (16.00 - 17.00 uur) -- Hoe zien de (vernieuwde) thema's energie en vastgoed van de Milieuthermometer Zorg eruit? Wat verandert er en wat betekent dit voor u? We gaan o.a. in op energiebeheer, energiebesparende maatregelen en duurzame opwek. We leggen uit hoe deze thema's linken aan de Routekaart voor CO2 reductie en horen van zorginstelling SGL wat het opstellen van een routekaart in de praktijk betekent. Tot slot vatten we de voorlopige resultaten van de sectoranalyse routekaarten voor u samen. Sprekers: Adriaan van Engelen, Marjon Olijdam, Judith de Bree (MPZ), Erwin Lindelauf (SGL)
Deze thema's volgen, maar de datum is nog onbekend. Vink aan als u interesse heeft in één of meerdere onderwerpen. *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Milieu Platform Zorgsector. Report Abuse