Annonsera på Facebook och Instagram med Katarina Rönnlund Wright
Välkommen till en workshop för dig som har eget företag och vill lära dig mer om Facebooks möjligheter att själv lägga upp annons-kampanjer. Du kommer att lära dig grunderna hur du skapar en annons som kan visas både i Facebookflödet och på Instagram.

Målet med det här webbinariet är att hjälpa dig som är egen företagare att komma igång med en enkel, grundläggande annons som ger resultat.

Tillsammans går vi igenom följande moment inom Facebook Ads Manager, dvs. vi gör alla stegen för att skapa en annons från början till slut:

1. Välja rätt mål för din annonskampanj
2. Begränsa målgruppen
3. Välj placering för annonsen
4. Genomgång av olika annonsformat
5. Annonsen: text, bild, video
6. Analysera resultatet
7. Överblick av fler avancerade möjligheter

Vi vill gärna använda ett företag som exempel och skapa en annons under webbinariet. För att göra denna workshop så realistisk som möjligt så vill vi samarbeta med någon av er anmälda som har tänkt att börja annonsera på Facebook. Klicka i om du har ett företag nedan och vill agera som ett exempel under det här webbinariet. (Ett kort förarbete behövs).

Det tar många år att lära sig nyttja Facebook Ads Manager till sitt fullo och vi kommer inte att hinna visa alla möjligheter som finns i denna workshop.

För att göra Facebook annonskampanjer rekommenderar vi att man har en budget kring $500 per månad, eller minst $250 för en 10-dagars kampanj.

Katarina Rönnlund Wright har 20 års erfarenhet av digital marknadsföring. Redan under 2011-12 började hon arbeta med Facebook annons-strategier och har sedan dess bl.a. hjälpt företag av olika storlekar och industrier med detta. Katarina arbetar som digital marknadsförings-konsult med fokus på företag som säljer hund-relaterade produkter eller tjänster.

Katarina är även medlem i SWEA Internationals Kommunikationskommitté och är ansvarig för organisationens email-utskick samt SWEA-Nytt, SWEA Internationals elektroniska nyhetsbrev.
TID: Onsdag 6 maj, 17.00 Stockholm, 16.00 London, 11.00 New York, 8.00 San Francisco

ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar runt annonsering på Facebook och Instagram som du vill att Katarina tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarie-verktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan via email. Länken läggs också ut samma dag i SWEA Världen på Facebook.

Håll utkik!
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Email: *
Your answer
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Your answer
Om du har funderingar eller frågor runt annonsering på Facebook och Instagram, så skriv dem gärna här:
Your answer
Vill du att vi använder ditt företag som ett exempel under webbinariet? Fyll i namnet på företaget, webbsida, Facebook-sida och ev. Instagramkonto.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy