Opgaveformulier clubkampioenschappen T.V. Glimmen
Van donderdag 20 tot en met zondag 23 september vinden de clubkampioenschappen van T.V. Glimmen plaats. Als lid van de mooiste tennisvereniging van Glimmen willen wij alle leden van T.V. Glimmen van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit evenement. Naast de strijd voor een aantal eervolle titels willen we met de clubkampioenschappen tevens het zomerseizoen afsluiten. Dus niet alleen tennis maar ook een hoop gezelligheid!

Middels dit digitale formulier kun je je opgeven voor de herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en/of mixdubbel. Let wel, je hoeft niet alle dagen beschikbaar te zijn om deel te nemen. Na het invullen van je persoonlijke gegevens kun je aangeven aan welke onderdelen je wilt meedoen én aangeven wanneer je beschikbaar/verhinderd bent.

Kosten voor deelname zijn 5 euro, voor dit bedrag kun je één of twee onderdelen spelen. Voor aanvang van de eerste wedstrijd dient u dit bedrag in contanten (gepast) aan de wedstrijdleiding te geven.

In het geval je vragen hebt kunt je contact opnemen met Lennard Duursema (E: lennardduursema@gmail.com, T: 0636105842) of Mirjam Gietema (T: 0620645647)

Naam (voor- en achternaam) *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Email *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service