Σεμιναριακός Κύκλος με θέμα:                                     "ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ"                             22 Μαϊου- 26 Ιούνιου 2020                                         Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού
To Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού σας ενημερώνει για τον σεμιναριακό του κύκλο με θέμα "Νέα δεδομένα στη ζωή μας" για την περίοδο 22 Μαϊου - 26 Ιουνίου 2020.

Πραγματοποιήθηκαν τα 5 σεμινάρια με θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα νέα δεδομένα της ζωής μας εν καιρώ πανδημίας και ακολουθεί ακόμα 1 σεμινάριο.
 
Το 6ο σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26  Ιουνίου 2020 και ώρα 7.30μμ-8.30μμ, με φυσική παρουσία 10 μόνο ατόμων στην αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως και διαδικτυακά μέσω της σελίδας του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως και του Ευαγούς Ιδρύματος Κοινής Ωφελείας "Ο Καλός Σαμαρείτης" στο Facebooκ ή μέσω της εφαρμογής zoom.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρούσα αίτηση, με πιο τρόπο επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Ομιλήτρια θα είναι η Άντρη Αριστοτέλους, Οδοντίαντρος, Σύμβουλος Διακοπής Καπνίσματος και το  θέμα θα είναι "Κάπνισμα και Covid 19".


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο e-mail: kentrostiriksis.ks@gmail.com ή στο τηλέφωνο 22318586.

Για περισσότερες πληροφορίες για το "Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού" του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος "Ο Καλός Σαμαρείτης" μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα:
http://www.agiosdemetrioschurch.org

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Το σεμινάριο επιθυμώ να το παρακολουθήσω μέσω:
Clear selection
Από πού ενημερώθηκες για τα Σεμινάρια; *
Το σεμινάριο θα βιντεογραφηθεί και θα αναρτηθεί στο youtube του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy