Doorontwikkeling Hulpkaart
Beste deelnemer,

Vanuit een regionaal project werken wij aan de doorontwikkeling van de Hulpkaart. De Hulpkaart helpt mensen die in een situatie terecht komen op straat waarbij het niet goed lukt om de hulp te vragen die nodig is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een situatie dat een ongeluk gebeurt op straat en iemand niet meer uit zijn/haar woorden kan komen en zo niet goed om hulp kan vragen. De rol van de Hulpkaart is het behouden van eigen regie voor de hulpvrager en het bieden van handelingsperspectief voor omstanders die deze persoon kunnen helpen. De Hulpkaart in de huidige vorm is een opvouwbaar kaartje ter grootte van een pasje dat past in de portemonnee waarop persoonlijke informatie staat die een mogelijke hulpbieder kan gebruiken om hulp te bieden aan die persoon.

Middels workshops hebben wij de huidige Hulpkaart doorontwikkeld tot verschillende nieuwe concepten. Graag nodigen wij u uit om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling door uw mening te delen.

Wij willen u alvast hartelijk danken voor het invullen van deze vragenlijst. Wij zullen de informatie uit deze vragenlijst meenemen in de verdere ontwikkelingen van de Hulpkaart. Het invullen van deze vragenlijst duurt ca. 7 minuten.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Team Hulpkaart

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service