Werkzaamheden - Ik ga EMB! Speelbox
De benodigde subsidie voor het project "Ik ga EMB! Speelbox" is toegekend aan Stichting In Actie (Campagne Ik ga EMB!). Dat is fantastisch nieuws! Het betekent dat we op korte termijn kunnen starten. Echter het is een flinke klus om zoveel mogelijk gezinnen met een kind met EMB zo'n Speelbox te kunnen zenden. Jij hebt aangegeven ons hierbij te willen ondersteunen. Hier zijn wij enorm blij mee. Aan de hand van onderstaande vragenlijst kun jij aangeven op welke manier jij ons kunt en wilt helpen. Op basis hiervan nemen wij contact met jou op. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens.
1. Wat is jouw voor- en achternaam? *
Your answer
2. Wat is jouw betrokkenheid bij de doelgroep? (gezinnen met een kind met EMB) *
3. Op welke manier wil jij je inzetten voor het project "Ik ga EMB! Speelbox"? Je kunt meerdere antwoorden aankruisen. *
De meeste werkzaamheden zijn vanuit thuis uit te voeren. Een uitzondering betreft het "Testen en desinfecteren van spelmaterialen die retour komen en Speelboxen aanvullen". Uiteraard volgen wij bij de uitvoering van deze taken de dan geldende corona maatregelen. Wanneer je je voorkeur hebt aangegeven dan nemen wij contact met je op om een toelichting te geven op deze taken. Uiteraard kun je ook op dan nog besluiten of je het wel of niet wilt doen. Daarbij kun je zelf bepalen wanneer en hoeveel uur je beschikbaar bent voor een specifieke taak (zie vraag 4 en 5).
Required
4. Op welke termijn ben jij beschikbaar voor bovengenoemde werkzaamheden? *
We zoeken zowel mensen die per direct beschikbaar zijn alsook mensen die op een later moment beschikbaar zijn. Wanneer je niet per direct beschikbaar bent graag aangeven vanaf wanneer je beschikbaar bent.
5. Hoeveel uur per week of maand ben jij beschikbaar *
Graag aangeven hoeveel uur je ongeveer per week of per maand beschikbaar bent en eventueel voor hoe lang.
Your answer
6. Ken jij gezinnen met een kind met EMB die volgens jou in aanmerking komen voor een Ik ga EMB! Speelbox?
We zijn in eerste instantie op zoek naar gezinnen met een kind met EMB die financieel niet een staat zijn om aangepast spelmateriaal aan te schaffen. EMB staat binnen dit project voor kinderen die zowel (zeer) ernstige verstandelijke als (zeer) ernstige lichamelijke beperkingen hebben.
7. Op welke manier wil jij dat we contact met jou opnemen en onderhouden? Dit kan via de mail (voorkeur) maar eventueel ook telefonisch (bv bij vragen/leveren van materialen). Hieronder graag ook het mailadres en/of telefoonnummer vermelden waarop we jou kunnen bereiken. En eventueel op welke dag/tijd jij het beste bereikbaar bent. *
Your answer
8. Heb jij aanvullend nog vragen, ideeën of opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy