Nieuwe kledij
Inschrijvingsmoment nieuwe kledij.
Voor volgend seizoen willen we nieuwe kledij aanschaffen voor de spelers die in competitie aantreden. Momenteel hebben we al enkele sponsors bereid gevonden om iets extra te bieden, maar de club zal nog veel centjes moeten bijpassen. Mocht je nog iemand vinden die wil sponsoren om op de wedstrijdkledij te staan, aarzel dan niet om iemand van het bestuur aan te spreken. Ook nu doen we een uiterste inspanning om jullie deze uitrusting gratis aan te bieden, ondanks het geringe lidgeld en de mindere inkomsten door de coronacrisis.

Om alles praktisch te kunnen organiseren, en te kunnen leveren voor de seizoensstart, willen we graag een paar pasmomenten voorzien. De eerste datum is zaterdag 27 juni. Om alles zo goed mogelijk te organiseren (coronaproof) proberen we te werken met tijdschema's van 30 minuten. Wil je drie voorkeuren ingeven, zodat we alles mooi kunnen inplannen? Als je dit doet voor woensdag a.s. dan kan Caroline alles nog mooi verwerken en plannen. Zorg er ook voor dat je jouw eigen MONDMASKER aan hebt als je het lokaal betreedt!
Voornaam en familienaam (speler - of indien je met jouw gezin komt: naam van het gezin) *
Aantal spelers in jouw gekozen pasmoment (voor gezinnen die met meer dan 1 persoon lid zijn) *
EERSTE voorkeurmoment (zaterdag 27 juni) *
TWEEDE voorkeurmoment (zaterdag 27 juni) *
DERDE voorkeurmoment (zaterdag 27 juni) *
Opmerkingen: noteer hieronder eventuele opmerkingen (vb. ik kan wel op een andere dag, namelijk...(liefst woensdag/zaterdag)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy