Prijava za predavanje Da li je Obama promenio Ameriku - Black History Month
Hvala vam što ste odlučili da se prijavite. Učešće je besplatno ali je predavanje zatvoreno za javnost.

Prijava je otvorena do 26.februara u 23:59h.

O rezultatima selecije bićete obavešteni do dva dana od zatvaranja prijava.

O predavaču

Marko Dašić je asistent na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Uspešno privodi kraju doktorske međunarodne i evropske studije uz prethodono stečeno zvanje master politikolog za međunarodne poslove na istom fakultetu. Odbranio je master rad na temu Osobenosti prakse javne diplomatije Grupe 20 (G20) 2012. godine i od tada objavio nekoliko naučnih članaka iz oblasti međunarodnih odnosa, spoljne politike i diplomatije. U poslednjih nekoliko godina učestvovao je na nekoliko važnih projekata među kojima izdvajamo International Visitor Leadership Program, U.S. Department of State, "U.S. Electoral Process", October 29 - November 16, 2018, gde je na terenu pratio izbore za Кongres SAD i Leadership Academy for Development "The Role of Public Policy in Private Sector Development", Stanford University and University of Belgrade - Faculty of Political Sciences, Belgrade, 25-29 June 2018 u svojstvu učesnika letnje škole. Trenutno je angažovan na projektu Politički identitet Srbije u regionalnom i globalnom kontekstu na Fakultetu političkih nauka i ”US-Serbia Partnership - How to Use History for Better Future?” koji partnerski organizuju Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative i Ambasada SAD u Republici Srbiji uz podršku Centra za studije SAD Fakulteta političkih nauka.

Blagu prednost će imati kandidati/kandidatkinje sa Fakulteta političkih nauka.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Na kom ste fakultetu / smeru? *
Ukoliko nije gore naveden upišite sami? *
Vaš i-mejl? *
Koji je poslednji tekst u vezi sa spoljnom politikom koji ste pročitali i koji vam se dopao? *
Navednite i u dve do tri rečenice zašto vam se svideo.
Da li ste u mogućnosti da prisustvujete predavanju, 28. februara u 17 časova? *
Lokacija je u blizini Vukovog spomenika.
Koliko imate godina? *
Telefon? *
Saglasni ste da možemo da obrađujemo i prikupljamo Vaše lične podatke koje ste naveli u obimu koji je relevantan za evidenciju odnosno selekciju učesnika/ca predavanja radionica ili drugih edukativnih programa naše organizacije kao i da vas povremeno obaveštavamo o aktuelnostima u vezi sa našim radom. *
Ukoliko je Vaš odgovor negativan nećemo moći da Vas uzmemo u razmatranje kao učesnica/ce jer je obrada Vaših podataka nužna prilikom selekcije. Svi Vaši podaci se skladište do godinu dana u bazama koje organizacija vodi i nakon predavanja možete zatražiti da Vas obrišemo iz evidencije.  
Komentar
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Youth for Innovation. Report Abuse