Geeft mij maar een FONSKE
Liefste families


Met trots presenteren wij jullie ons eigen biertje, HET FONSKE! Een bier gebrouwen door BeerSelect gelegen te Gent.

FONSKE is een toegankelijk en verfrissend blond bier, met een alcoholpercentage van 7%. Bij het brouwen van het bier is gekozen voor het aromahop 'Citra' - een Amerikaanse hopsoort die gekenmerkt wordt door zijn citrusaroma. FONSKE is een bier van hoge gisting, dat tevens enkele weken is hergist in de fles. Dit resulteert in zijn volle smaak en een houdbaarheid van maar liefst twee jaar. Naar voorkeur van de drinker kan ervoor gekozen worden om de gistbodem mee te serveren, of in het flesje te laten zitten.

Wij scouts Boortmeerbeek, jongens en meisjes elk met ons eigen verhaal, worden uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en problemen vindingrijk aan te pakken. Zo leren we doorzetten en ons plan te trekken. Iedereen krijgt zo de kans om zich te ontplooien op het moment dat hij of zij hier klaar voor is. Vandaar onze keuze voor de naam Fons. Fons betekent: Hij die tot alles bereid is, bereid tot de strijd. Deze visie trekken we door naar al onze activiteiten. We willen dit ook doorgeven aan de kinderen en jongeren met een hoopvol uitzicht op de toekomst.


We starten met de verkoop van ons eigen biertje om toch een centje bij te verdienen tijdens deze moeilijke tijden. De opbrengst zal gebruikt worden om de wekelijkse werking van de scouts te ondersteunen.

Kostprijs:
- Bak (24x33cl) kost €48 incl. €2.40 leeggoed
- Proefpakket (6x33cl) kost €15 incl. €0,60 leeggoed.


Oost west, dorst gelest!

Met vriendelijke groetjes

De (groeps-) leiding
Scouts Boortmeerbeek

Heb je nog vragen, contacteer ons gerust via mail.
fonske@scoutsboortmeerbeek.be
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy