Anmälningsformulär Grundkurs för vuxna
Grundkurs för vuxna som inte kan simma

1500 kr Brickebacken Örebro 18.00-18.30 kursstart 17/8 måndagar
Uppehåll: Inga uppehåll
Avslutning: 19/10


*Förkunskap: Ingen förkunskap krävs.

* Mål: Målet i kursen är att bli trygg och avslappnad i vattnet. Vi övar på att lära oss grunderna i antigen bröstsim eller crawl utifrån deltagarens egna önskemål. Tillsammans övar vi även på att flyta och grunderna i ryggsim. På kursen får man som deltagare även lära sig hur man kan rädda sig själv i vattnet och vattensäkerhet.

* Syfte: Känna sig trygg i vattnet, ta sig fram kortare sträckor på mage och rygg samt lära sig slappna av och flyta kortare stunder i vattnet.


Max antal: 10 st
Namn *
Personnummer *
Epost *
Telefon *
Adress *
Postnummer *
Ort/stad *
Bassäng *
Meddelande
Bindande anmälan *
Anmälan är bindande, men går att avboka till och med en vecka innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen. Kursstarten är det datum som står angivet i informationen ovan bredvid bassängens namn.
Required
GDPR *
Personuppgifterna ni lämnar i detta anmälningsformulär används för att vi på Delfinens Simskola ska kunna kontakta er angående vår verksamhet, inga uppgifter lämnas vidare. Era uppgifter sparas till dess att ni meddelar oss att ni önskar att ej stå med i vårt kundregister. För att meddela detta kontaktar ni info@delfinenssimskola.se
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy