Dissabte 11 i Diumenge 12 de Febrer. Excursió de la Lluna Plena a la Gallina Pelada, Serra d'Ensija, (Berguedà)
Aquest proper cap de setmana 11 i 12 de febrer, farem l’excursió de la Lluna Plena a la Gallina Pelada, cim de la Serra d’Ensija, (Berguedà). Activitat d’alta muntanya hivernal, nocturna. Els participants poden fer l’ascensió caminant, amb raquetes o amb esquís. La sortida es per a socis federats, llicència C (raquetes o caminant) o D (esquís).

Sortirem el dissabte 11, cap allà a les 16.00h des de Sant Boi per arribar i pujar al refugi d’Ensija ( antigament anomenat Delgado Úbeda). Després del sopar es realitzarà la sortida per veure la Lluna plena, ( 15 / 20 min) la experiència de la força de la llum de la lluna amb el reflex de la neu és inoblidable. El diumenge desprès de l’esmorzar es pujarà al cim de la Gallina Pelada i es tornarà a baixar per un altre itinerari fins al cotxe.
Hi han places limitades. El preu de la pernoctació és de 8.5€ i la mitja pensió de 30€
Reunió informativa aquest mateix divendres a Can Massallera. Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.

NUMERO DE SOCI *
Your answer
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
N.I.F. *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT -UN ALTRE OPCIÓ-
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service