Regisztráció - Serab Csamma elvonulás Marcy Vaughn-nal - 2020 november 19-20-21-22.
Az alábbiakban részletes információt találtok az elvonulásról, illetve a részvételhez itt ezen az űrlapon lehet regisztrálni lejjebb.

A csütörtöki bevezető program mindenki számára nyitott és a Facebook-on is követhető lesz (azoknak is, akik nem regisztrálnak), ezért az elvonulásra csak akkor regisztráljatok, ha a következő 3 nap is részt szeretnétek venni.

Kérjük, csak egyszer töltsétek ki az űrlapot. és ügyeljetek a helyes email cím begépelésére.

Az elvonulás a Zoom-on lesz követhető. A Zoom szoftvert ingyenes innen tölthetitek le: https://zoom.us/download

Regisztráció után automatikus visszajelzést kaptok a megadott emailcímre, amelyben az utaláshoz szükséges információkat is megtaláljátok.

A részvételi díj rugalmas, több kategória közül választhattok. Amennyiben anyagi lehetőségetek nem teszi lehetővé, hogy bármilyen felajánlást tegyetek, abban az esetben lehetőség van ingyenes részvételre, ehhez kérjük forduljatok hozzánk, és írjatok nekünk emailt: ligmincha.mo@gmail.com

Az elvonuláshoz szükséges információkat és segédanyagok elérhetőségét a november 16-i héten az elvonulást előtt küldjük meg a visszaigazolt résztvevőknek.

Regisztrációra november 19. éjfélig lesz lehetőség.

Az elvonulás angol nyelvű magyar szinkronfordítással, illetve a gyakorláshoz magyar nyelvű segédanyagokat is küldünk a résztvevőknek.


Email address *
NÉV *
AZ ELVONULÁSRÓL
Az őseredeti női energiára, számos kultúrában tekintenek úgy, mint a létezés eredetére, illetve minden pozitív minőség forrására. Így Serab Csamma, a bölcsesség és szeretet anyja, a bölcsesség forrása, gyógyírja a szeretet és az együttérzés. Serab Csamma tanításai az ősi tibeti bön tradíció legfontosabb tantrikus ciklusait tartalmazzák. Az elvonuláson egy gyönyörő és egyszerű meditációs gyakorlatot tanulhatunk meg, amit Tenzin Wangyal Rinpocse állított össze úgy, hogy mindenki közvetlenül kapcsolódhasson a szakrális nőiességhez. A résztvevők közösségével egy olyan légkört teremtünk meg, amely életünk fizikai energetikai/érzelmi, valamint spirituális területének mélyreható gyógyulását mozdítja elő. A vizualizáción, a mantra hangján, és az elmélyült kontempláción keresztül személyes kapcsolatot hozunk létre az univerzális anyával, Serab Csammával, illetve a kapcsolódáson keresztül eljutunk a velünk született bölcsességhez és szeretethez, amely természetes módon árad ebből a bölcsességből. Az elvonulásra a meditációba jártas résztvevők mellett, szeretettel várunk kezdőket is.


PROGRAMTERV:

Ingyenes bevezető – Élőben a Facebook-on is
2020. november 19. | csütörtök
19.00-21.00: Bevezetés és meditáció


Elvonulás – a Zoom-on
2020. november 20-22. | péntek-szombat-vasárnap
14:00 - 15:15 Tanítás és gyakorlás
15:15 - 15.45 Szünet
15:45 - 16:45 Tanítás és gyakorlás
16:45 - 17:15 Szünet
17:15 - 18:30 Tanítás és gyakorlás
18:30 - 20.00 Szünet
20:00 - 21:00 Tanítás és gyakorlás


SERAB CSAMMA
Marcy Vaughn
Marcy Vaughn több mint 45 éve gyakorolja a tibeti buddhizmust, Tenzin Wangyal Rinpocse régi tanítványa. A Naropa Egyetem kontemplatív pszichoterápia első induló programján szerzett mesterképzést.

Jelenleg az Egyesült Államokban, Pennsylvania-ban terapeutaként dolgozin magán praxisában, illetve oktat: meditációs órakat tart, és elvonulásokat vezet, amelyeknek során a hangokat és képvilágot használja fel a gyógyulási folyamatokhoz. Marcy volt a szerkesztője Tenzin Wangyal Rinpocse a Gyógyító hangok (Tibetan Sound Healing), A szakrális test felébresztése (Awakening the Sacred Body), A fényességes tudat felébresztése (Awakening the Luminous Mind) és a Spontán kreativitás (Spontaneous Creativity) című könyveinek. Segített a 3Doors Akadémia létrehozásában, ahol tanít is.

A 3Doors Akadémia egy két és fél éves program, amely a kontemplatív gyakorlatokat, a mindennapi életet integrálja személyes és társadalmi átalakulás érdekében.
KÉRJÜK VÁLASZD KI A FELAJÁNLÁS ÖSSZEGÉT! ( bármelyik összeget választhatod, amelyik lehetőségednek megfelel. Amennyiben nem tudsz felajánlást tenni, de szeretnél résztvenni, kérjük, írj nekünk egy emailt: ligmincha.mo@gmail.com ) *
Required
LIGMINCHA HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy