Intresseanmälan till att vara värdfamilj under MEP Stockholm i mars 2020
Vi söker värdfamiljer till Model European Parliament Stockholm 2020!
7-14 mars 2020 står Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor för tredje gången värd för den internationella sessionen av Model European Parliament (MEP).

MEP är ett EU-parlamentsrollspel där omkring 160 ungdomar från alla EU:s 28 medlemsstater ges möjligheten att fördjupa sitt intresse i internationella politiska frågor. Syftet är att gymnasieelever ska få lära sig att samarbeta, utveckla en förståelse för demokratiska processer och EU:s institutioner, samt skapa mötesplatser för Europas unga. Projektet sker i samarbete med Demokratibygget och finansieras av Erasmus+.

Som värdfamilj står ni för sovplats, frukost och några middagar, samt är kontaktbara under dagtid om något oförutsett mot förmodan skulle hända. Under dagtid arbetar ungdomarna med MEP på VR Campus Sundbyberg och i Landstingshuset, och under några kvällar kommer det att vara gemensamma aktiviteter för delegationen. Ett detaljerat program kommer att presenteras närmare sessionen. Vi hoppas att ni vill öppna era hem för våra europeiska vänner 7-14 mars!

Vi ber dig som vårdnadshavare att fylla i formuläret. Om du som elev är intresserad av att din familj är värdfamilj under MEP, ber vi dig att fylla i formuläret tillsammans med en förälder.

Vid frågor, vänligen kontakta projektledare Christina Nyström och projektkoordinator Richard Wahlström på mepstockholm2020@vrskolor.se
Email address *
För- & Efternamn vårdnadshavare *
Your answer
Jag har barn som är elev på VRG eller VRS *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor. Report Abuse