Anketno istraživanje stavova građana o uređenju prostora Trga dr. Franje Tuđmana kroz male komunalne akcije
Poštovani,

Na inicijativu Vijeća Gradske četvrti Črnomerec i Vijeća Mjesnog odbora Ban Keglević, Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada provodi anketno istraživanje stavova građana o uređenju prostora Trga dr. Franje Tuđmana kroz male komunalne akcije. Ispunjavanjem ovog upitnika molimo da procijenite uređenje prostora Trga dr. Franje Tuđmana, opišete Vaša iskustva i navedete prioritete za uređenje.

Prilikom ispunjavanja upitnika jamči se anonimnost i ne bilježe se IP adrese, a za prikupljene podatke jamči se njihova povjerljivost. Rezultati će biti korišteni u svrhu poboljšanja i unapređenja uređenja prostora Trga dr. Franje Tuđmana. Vaše sudjelovanje u istraživanju je anonimno i dobrovoljno te u bilo kojem trenutku možete odustati od daljnjeg sudjelovanja. Predviđeno vrijeme ispunjavanja upitnika je 15 minuta.

Ako niste u mogućnosti ispuniti anketni upitnik online putem možete isti osdobno ispuniti u prostorima Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Ulica Republike Austrije 18 svaki radni dan od 8 do 16 h do 30. listopada 2020. godine

Za sve ostale informacije u vezi ankete možete se obratiti na strategija@zagreb.hr.

Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy