CCGN 主日崇拜報名表
根據荷蘭政府的防疫措施,若疫情能持續得到控制,自7月1日起,教會可以進行限制人數的的實體聚會。爲了確保聚會人數在法律允許範圍之内,請您在聚會之前先填寫本報名表作爲預約,再來到教會聚會。
Volgens de anti-corona maatregelen van de Nederlandse regering kan de kerk vanaf 1 juli fysieke bijeenkomsten houden met beperkt aantal mensen als de coronavirus onder controle kan worden gehouden. Om ervoor te zorgen dat het aantal personen binnen de wettelijk toegestane aantallen blijft, vult u dit registratieformulier in als reservering voor de eredienst en komt u vervolgens naar de eredienst.


您可以通過這個報名表一次性預約至10月31日的主日聚會。
Met dit registratieformulier kunt u een eenmalige reservering maken voor alle zondagsdiensten t/m 31 oktober.

報名以家庭為單位。您可以在表中填寫您家庭中來參加聚會的人數總數。
Registratie is gebaseerd op het gezin. In het formulier kunt u het totale aantal mensen in uw gezin dat naar de dienst komt invullen.

您會在提交表格之後收到一封回執郵件。您可以隨時通過這封回執郵件更改已經提交的報名信息。若您沒有電子郵箱,請填寫您本堂會牧者的郵箱,或聯係一位本堂會的弟兄姐妹,并填寫他/她的郵箱,請他/她代收回執郵件。
Na het verzenden van het formulier ontvang je een ontvangstbevestiging. U kunt de ingediende registratiegegevens op elk moment wijzigen via deze retourmail. Als je geen e-mailadres hebt, vul dan het e-mailadres van je voorganger in, of neem contact op met een broeder of zuster in de kerk, en vul zijn / haar e-mailadres in.


關於防疫措施請參見:
Voor anti-corona maatregelen verwijzen wij u naar:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/veranderingen-na-11-mei
Email address *
請問您想要參加哪個堂會的聚會?Welke zondagdienst wil jij bijwonen? *
姓名 (所有家庭成員) Naam (Namen leden van het gezin) *
若您幫別的家庭成員預約參加崇拜,請填寫所有會來參加崇拜的家庭成員(包括您自己)的姓名。若您只是自己前來參加崇拜,您只需填寫自己的姓名。 Als u ook voor uw gezinsleden inschrijft voor de eredienst, dan vult u de namen in van alle gezinsleden (inclusief uzelf) die naar de eredienst zullen komen. Als u alleen kom, dan hoeft u alleen uw naam in te vullen.
包括您自己在内,您家庭裏會有幾位一起前來參加敬拜?(您的其他家庭成員不需要再填寫此報名表)Met inbegrip van uzelf, hoeveel mensen in uw familie zullen meedoen met de eredienstkomen? (Uw andere gezinsleden hoeven dit registratieformulier niet opnieuw in te vullen) *
填寫的人數請與之前填寫的姓名數量一致。Gelieve hetzelfde aantal in te vullen als voorheen
聯絡電話 Mobiel telefoon *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy