Belső utak a fenntarthatóság felé - közösségi alkotóműhely - regisztráció
Regisztrációs űrlap a 2016. május 22-i rendezvényre.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
Email cím *
Milyen kérdések, témák mozgatnak a program témájával kapcsolatosan? (A válaszok alapján alakítjuk ki a délelőtti csoportmunkát.)
Részvételi díj (a jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével és a részvételi díj átutalásával válik érvényessé) Pandora Egyesület, 16200106-00228536, Megjegyzés: résztvevő neve, Belső Utak *
Kérlek, add meg, milyen névre és címre legyen kiállítva a számla a részvételi díjról!
Kérjük, jelöld be, melyik műhelyen szeretnél részt venni az első idősávban (11:30 - 13:00)! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
Clear selection
Kérjük, jelöld be, melyik műhelyen szeretnél részt venni a második idősávban (14:00 - 15:30)! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
Clear selection
Kérjük, jelöld be, melyik műhelyen szeretnél részt venni a harmadik idősávban (15:45 - 17:15)! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
Clear selection
Kérlek, jelöld be, hogy kérsz-e ebédet! Az ebéd vegetariánus egytálétel lesz (várhatóan 2 szelet zöldséges quiche, különböző saláták, zöldségkrém, almalé) melyet a Szatyorbolt szolgáltat. Ára: 1.500 Ft, mely a helyszínen fizetendő. (Emellett rágcsálnivalók és frissítők lesznek a szünetekben, részben a résztvevők által hozott batyus rágcsálnivalóból. Kérünk, hozz majd magaddal valami édes vagy sós rágcsálnivalót, amit szívesen megosztanál másokkal!) Ha szeretnél ebédet kérni, de speciális étkezési igényed van (pl. vegán, ételallergia), kérjük, add meg az igényed a "Megjegyzés" pontban.
Clear selection
Honnan értesültél a rendezvényről?
Megjegyzés
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy