Belső utak a fenntarthatóság felé - közösségi alkotóműhely - regisztráció
Regisztrációs űrlap a 2016. május 22-i rendezvényre.
Név *
Your answer
Email cím *
Your answer
Milyen kérdések, témák mozgatnak a program témájával kapcsolatosan? (A válaszok alapján alakítjuk ki a délelőtti csoportmunkát.)
Your answer
Részvételi díj (a jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével és a részvételi díj átutalásával válik érvényessé) Pandora Egyesület, 16200106-00228536, Megjegyzés: résztvevő neve, Belső Utak *
Kérlek, add meg, milyen névre és címre legyen kiállítva a számla a részvételi díjról!
Your answer
Kérjük, jelöld be, melyik műhelyen szeretnél részt venni az első idősávban (11:30 - 13:00)! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
Kérjük, jelöld be, melyik műhelyen szeretnél részt venni a második idősávban (14:00 - 15:30)! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
Kérjük, jelöld be, melyik műhelyen szeretnél részt venni a harmadik idősávban (15:45 - 17:15)! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
Kérlek, jelöld be, hogy kérsz-e ebédet! Az ebéd vegetariánus egytálétel lesz (várhatóan 2 szelet zöldséges quiche, különböző saláták, zöldségkrém, almalé) melyet a Szatyorbolt szolgáltat. Ára: 1.500 Ft, mely a helyszínen fizetendő. (Emellett rágcsálnivalók és frissítők lesznek a szünetekben, részben a résztvevők által hozott batyus rágcsálnivalóból. Kérünk, hozz majd magaddal valami édes vagy sós rágcsálnivalót, amit szívesen megosztanál másokkal!) Ha szeretnél ebédet kérni, de speciális étkezési igényed van (pl. vegán, ételallergia), kérjük, add meg az igényed a "Megjegyzés" pontban.
Honnan értesültél a rendezvényről?
Your answer
Megjegyzés
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy