Формуляр за записване на детски курс
Email address *
Име, презиме и фамилия на детето *
Дата и място на раждане *
Име, презиме и фамилия на родителя *
Телефон за връзка *
Адрес *
Желая да се запиша на следния курс: *
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ
1. Дължимата сума за курса трябва да бъде изцяло внесена в момента на записване и не подлежи на прехвърляне към трети лица или промяна в период на обучение. Не се приемат предварителни депозити.
2. Родителя е отговорен за посещаването на детето на часовете, пропуснатите часове НЕ могат да бъдат компенсирани или заменени в други курсове.
3. След започване на курса няма да бъдат възстановявани суми при невъзможност за присъствие на учебните часове. За това, преди записването, всеки родител трябва да е преценил възможностите на детето за посещение на курс.
4. Предварителни откази могат да се реализират до 24 часа преди започване на курса. Те трябва да бъдат представени в писмен вид като се приложи допълнително и документите получени на записване. В този случай ще бъдат удържани 10% от общата сума, свързани с административни разходи.
5. Запазваме си правото за отмяна на курсове при недостатъчен брой записани курсисти или при допълнителни извънредни или непредвидени обстоятелства. В този случай ще бъде възстановена 100% от заплатената сума.
6. Mosaico Hispano си запазва правото да сменя преподавателите по време на курса.
7. В цената на курса НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ учебниците.

* CОVID-19: В случай, че държавните органи издадат забрана за провеждането на занятия в присъствена форма, или капацитетът на помещенията да бъде намален наполовина, курсовете ще продължат онлайн без да се налага тяхното прекъсване.

* Плащането на таксата означава приемане на гореспоменатите условия.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ:

С изпращането на този формуляр за записване, се съгласявам с използването на моите лични данни за целите на обучението в MOSAICO HISPANO.
Моля, отбележете 2-те квадратчета: *
Required
Дата (месец, ден, година) *
MM
/
DD
/
YYYY
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy