Prijava na dogodek
Hiša Evropske unije tudi v letu 2024 nadaljuje s serijo evropsko obarvanih aktivnosti pod skupnim imenom Odkrivaj EU. Ob predhodni prijavi s pomočjo elektronskega obrazca je sodelovanje pri aktivnostih brezplačno. Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Hiša Evropske unije
Informacijsko središče Evropskega parlamenta in Evropske komisije v Sloveniji
 
Dunajska cesta 20
SI-1000 Ljubljana

T: 01 252 8843
E: info@hisaeu.si

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek
*
Elektronski naslov
*
Potrditev elektronskega naslova
*
Prijavljam se na:
*
Required
Ali želite, da vas obveščamo o nadaljnjih dogodkih in aktivnostih Hiše EU in Predstavništva Evropske komisije?
*
Required
IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Zbranih podatkov ne bomo namenoma posredovali, prodali, predali treji osebi, ki bi podatke lahko uporabila v zle namene. Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo skrbno varovali ter ravnali z njimi v skladu s splošno Uredbo o varstvu podatkov (EU) 2018/1725.

Udeleženci s prijavo potrjujejo, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Strinjajo se, da organizatorji uporabijo vnesene podatke za splošno administrativna opravila povezana s sodelovanjem pri aktivnostih. Po preteku opravil, povezanih z dogodkom, podatkov organizatorji ne bodo več hranili.

S sodelovanjem na prireditvi udeleženci dajejo organizatorjem nepreklicno soglasje in pravico, da jih fotografirajo ter napravijo video in zvočne posnetke, pridobljeni material pa uporabijo po lastni presoji na dogodku in na spletu (spletna stran in družbena omrežja) za potrebe komuniciranja javnega dogodka.

*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy