Odkrivaj EU - Potrditev udeležbe
Hiša Evropske unije tudi v letu 2019 na stežaj odpira svoja vrata. S serijo desetih evropsko obarvanih družabnih dogodkov pod skupnim imenom Odkrivaj EU vas vsak drugi četrtek v mesecu, z izjemo avgusta in septembra, vabimo na Dunajsko cesto 20 v Ljubljani. Ob predhodni potrditvi udeležbe s pomočjo elektronskega obrazca, je udeležba na dogodkih brezplačna.
OSEBNI PODATKI (Razdelek 1 od 3)
IME: *
Your answer
PRIIMEK: *
Your answer
E-naslov: *
Your answer
IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Zbranih podatkov ne bomo namenoma posredovali, prodali, predali treji osebi, ki bi podatke lahko uporabila v zle namene.

Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo skrbno varovali ter ravnali z njimi v skladu z novo splošno Uredbo o varstvu podatkov (EU) 2016/679.

Udeleženci s prijavo na dogodek potrjujejo, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Strinjajo se, da organizatorji uporabijo vnesene podatke za splošno administrativna opravila, povezana s sodelovanjem na dogodku.

S sodelovanjem na prireditvi udeleženci dajejo organizatorjem nepreklicno soglasje in pravico, da jih fotografirajo ter napravijo video in zvočne posnetke, pridobljeni material pa uporabijo po lastni presoji za potrebe komuniciranja dogodka, ne da bi zato potrebovali posebno dovoljenje. Udeleženci organizatorjem odrekajo vsakršno odgovornost v zvezi z navedenim in se seznanjajo s tem, da organizatorji ne prevzemajo nobene odgovornosti za kakršno koli osebno poškodbo ter premoženjsko škodo ali izgubo premoženja kot posledico navedenega.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service