Infoformulier / inschrijvingsformulier
Via dit formulier kan je een afspraak maken voor een fysiek of digitaal bezoek aan de scholen tijdens de infodagen op 23 en 24 april.

Je kan kiezen tussen twee mogelijkheden:

- Indien je nog twijfelt tussen verschillende leerpaden (richtingen) en nog meer info wenst, kan je een afspraak maken voor een bezoek aan één of meerdere scholen tijdens de infodagen.

of

- Indien je bijna zeker bent van je keuze, kan je je al voorinschrijven in één van onze scholen én tegelijkertijd een afspraak maken voor een bezoek aan de school tijdens de infodagen.


Op deze infodagen kan je een persoonlijk gesprek hebben met de medewerkers van de school, krijg je meer informatie over de leerpaden en horizons/richtingen, leer je de school beter kennen en kan je je inschrijving definitief maken.

Meer info vind je ook op eerstegraad.smsi.be of smsi.be.

Let op: het College houdt geen infodagen op 23 en 24 april. De leerlingen van het Lyceum die zich wensen in te schrijven in het College, zullen een aparte uitnodiging krijgen. Andere leerlingen die zich wensen in te schrijven in het College kunnen contact opnemen via collegeieper.smsi.be.De verkregen gegevens worden enkel gebruikt in functie van de afspraak voor de infodagen en/of de (voor)inschrijving van de leerling. De gegevens worden enkel intern bijgehouden en worden niet doorgegeven aan derden.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy